Uz vyse mesiaca, byvam v panelaku a kocik mam v kocikarni, mam raz za tyzden na kociku prestavene kolieska. Nemam rada ked aretuju.
No dnes rano nastal ovela vacsi sok. Kocik bol premiestneny, prehadzany... Kolieska zase prestavene, madlo nastavene ako pre maleho cloveka, prikrivka rozhadzana, taska rozosipsovana a prehadzana. Nic ale nechyba.
Co si mam o tom mysliet!
Manzel to nebol ani dcerka vzdy ide z kocikarne prva ja za nou so sestrickou na rukach.
poprosim senora Monka,aby sa vyjadril 🙂
@lukrec ak byvas v dome s vytahom tak maj kociar v byte 🙂
určite tam máte ducha mamičky, čo kočíkuje po nociach
@lukrec namontuj do kočíkarne fotopascu a dozvieš sa čo sa stalo...
Ja som chcela len radu co robit?
Deti tu nie su
A dnes ranp som mala uz aj odmontovane kolieska. Stupnuje sa to.
Bohim sa ze mi poskodia kocik nevsimnem si to a spadnw m aj s malou.
Ku kociku sa da dostat ken cez dvoji zamknutych dveri. Su tu len dvochodcovia, neviem si predstavit, ze ...oni
@lukrec prve mi napadlo, ze nejake dieta, ale ked hovoris ze dochodcovia, tak potom jednoznacne niekomu zavadziate. asi by si mala uvazovat o tom, ze kocik das do bytu, pokial sa da, alebo pred vchod do bytu.
je to take vyslovene robenie napriek aby si tam kocik nenechavala. jedna vec je, skusit a nepustit, ved mas pravo ho tam uskladnovat, a druha je, ze sa nahodou kocik poskodi a potom to budes zase skodova ty.
naozaj neviem preco su ludia k sebe taky hnusny. chapem, ze kocik zabera miesto, ale to tam urcite stoja aj ine veci.
@lukrec A my to tu mame odkial vediet😖