Prestavený a rozhádzaný kočík v kočikárni

lukrec
15. máj 2017

Uz vyse mesiaca, byvam v panelaku a kocik mam v kocikarni, mam raz za tyzden na kociku prestavene kolieska. Nemam rada ked aretuju.
No dnes rano nastal ovela vacsi sok. Kocik bol premiestneny, prehadzany... Kolieska zase prestavene, madlo nastavene ako pre maleho cloveka, prikrivka rozhadzana, taska rozosipsovana a prehadzana. Nic ale nechyba.
Co si mam o tom mysliet!
Manzel to nebol ani dcerka vzdy ide z kocikarne prva ja za nou so sestrickou na rukach.

evittam
15. máj 2017

@lukrec A my to tu mame odkial vediet😖

sissy27
15. máj 2017

@lukrec ja viem čo sa stalo!!
Niekto ti prestavil, premiestnil a prehádzal kočík!!
A máš si o tom myslieť to, že ti niekto prestavil, premiestnil a prehádzal kočík.
Nabudúce tam skús nechať 10€, nech niečo nájdu...
P.S. Aká otázka taká odpoveď...

jeennyv
15. máj 2017

@lukrec tak bud niekto kocikuje s vasim kociarom alebo mu v kocikarni "zavadzia"

salfusco
15. máj 2017

poprosim senora Monka,aby sa vyjadril 🙂

sykorkauhliarka
15. máj 2017

@lukrec ak byvas v dome s vytahom tak maj kociar v byte 🙂

sissy27
15. máj 2017

@lukrec inak si si asi pomýlila toto diskusné fórum s nástenkou u vás v paneláku, nie? 😏 tam by možno niekto niečo vedel, ale tu by si fakt chcela veľa...

alex49
15. máj 2017

určite tam máte ducha mamičky, čo kočíkuje po nociach

toskanka
15. máj 2017

@lukrec Tipujem to na nejakých pubertiakov, co sa nudia a maju z toho bohovsku srandu.

sardinka336
15. máj 2017

@lukrec namontuj do kočíkarne fotopascu a dozvieš sa čo sa stalo...

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lukrec
autor
16. máj 2017

Ja som chcela len radu co robit?
Deti tu nie su
A dnes ranp som mala uz aj odmontovane kolieska. Stupnuje sa to.
Bohim sa ze mi poskodia kocik nevsimnem si to a spadnw m aj s malou.

lukrec
autor
16. máj 2017

Ku kociku sa da dostat ken cez dvoji zamknutych dveri. Su tu len dvochodcovia, neviem si predstavit, ze ...oni

sissy27
16. máj 2017

@lukrec čo máš robiť? no skús sa zamyslieť, čo asi... predať kočík? spávať v kočikárni? vymeniť zámky? dať tam miesto obyčajných bezpečnostné dvere so skenerom biometrických údajov? postaviť tam sbs-károv? alebo si ten kočík premiestni, napríklad k sebe domov...

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
meusicka
16. máj 2017

@lukrec prve mi napadlo, ze nejake dieta, ale ked hovoris ze dochodcovia, tak potom jednoznacne niekomu zavadziate. asi by si mala uvazovat o tom, ze kocik das do bytu, pokial sa da, alebo pred vchod do bytu.
je to take vyslovene robenie napriek aby si tam kocik nenechavala. jedna vec je, skusit a nepustit, ved mas pravo ho tam uskladnovat, a druha je, ze sa nahodou kocik poskodi a potom to budes zase skodova ty.

naozaj neviem preco su ludia k sebe taky hnusny. chapem, ze kocik zabera miesto, ale to tam urcite stoja aj ine veci.