ahojte, možno taka hlupa otazka ale stalo a vam niekedy ze ste nieco roky jedli alebo pili a zrazu vam to prestalo chutit..mne uz par dni absolutne nechuti kava a to sa zaradujem medzi kavoholikou ..doteraz aj tri styri denne a vdzy to bola moja radost pocas dna ...teraz mi normalne nechuti..a musim sa premoct vypit šálku.neviem cim to je
neviem nesnazime sa o dieta..praktizujeme len prerusovanu suloz a to takto uz roky..otehotnela som len ked sme sa snazili intenzivne aj s priamym vkladom a aj to trvalo vyse roka
Nuz, napisala som ti pricinu, pre ktoru sa to zvycajne deje. Mne napriklad kava chuti aj v tehotenstve
Mne sa to stalo vždy v tehotenstve.
Mne prestala chutiť poobedná káva, jednoducho mi prišlo, že ju pijem zo zvyku. Vysadila som ju (pijem iba ráno), a normálne cítim, že mi je lepšie, akoby ľahšie.
Mne sa toto stava pravidelne, ked to s kavou dlhodobo prehanam 🙂 daj si par dni "odvykacku" a ani si nevies predstavit, aka skvela bude prva kava po napr tyzdni :D
U mňa to bol vždy znak toho že som tehotná. Presnejší ako tehotenský test 😅
Aj ne sa to stao, zrazu taky odpor som dostala, tyzden som nepila a odvtedy len sem tam, max 2x za tyzden
len mi pride strasne nepravdepodobne ( aj ked viem ze nie nemozne) ze rok sa snazime horko tazko otehotniem a teraz sa ani nesnazime a boli by tam //
Sup po test a daj nam vediet 😀
aj ked je pravda ze poslednu ms som mala len taku jeden den..
ruzovy vytok potom trochu hnedy ako ked konci ms a to bolo vsetko ale myslela som ze to koli chripke ktoru som mala
tak isto tehu bolo z toho
ja som nemohla citit kavu ani vonu cerstveho chleba, pri teho....stale ma napinalo
tak mne tiez kava prestala chutit len v tehotenstve a to som kavoholik.
ale muzovi aj pri chripke.
autorka sup na teho test, ja som mala tiez len ruzovy vytok a bolo uhniezdovanie vajicka v maternici :D a teda ked si naozaj neprekonala chorobu / kovid...taaak
@pralinka25 ved aj ja som a dnes som mala uz dve a doslova som sa musela premahat aby som ich vypila..a to som si urobila vzdy tak ako ju mam rada, s mliekom bez cukru..( ešte som pozerala ci mlieko nieje skazena nahodou) ale nieje je uplne cerstve :D
@bublinka1426 no budem musiet ale to bude taky sok ze dovi dopo u nas
tak pokial nemas chripku sprav test.
Mne v tehu alebo ked som mala podrazdeny zaludok z jedla
Preco to pijes, ked ti to nechuti? 🤷♀️
@kitycat aby som sa trochu prebrala..lebo vdzy ma kava vedela super povzbudit
alebo mozno je to vekom..kedysi som sa isla zabit za sladkym a teraz ho jem minimalne lebo mi proste nejde na chut
mne sa to stalo raz, nie nebola som tehotna. proste mi prestala chutit, dala som si na mesiac pauzu, a potom prisla chut / zachutila znova
zatial som pila čaje :D
mne len pri tehu nechutila. ale ja som nemohla vidiet ani teply caj.. proste som si predstavila teply napoj a bolo mi hned zle 😂 v ten den som si robila test. a bol to tiez sok 😬
Presne tak, tehotenstvom. Som kávoholik ako vyšitý, neviem bez kávy fungovať. Keď som bola prvý krát tehotná tak ma to prekvapilo ale pochopila som prečo. Pri druhom sa to zopakovalo a pri treťom ktoré bolo nečakané, neplánované a tiež pri prerušovanom styku som si kúpila test až keď mi prestala chutiť káva a spolahlivosť 100%ná, bola som tehotná. Nikdy pred ani po tehotenstve sa mi to nestalo.
Zaujímalo by ma, či to test potvrdil 😉
Tiež by ma zaujimalo ako to dopadlo 👀👀😜
Tehotenstvom