Prešla som po mŕtvej mačke

29. sep 2024

Stala sa mi taká vec, že som šla peši potme večer z obchodu, a nevšimla som si, že na chodníku leží mŕtva mačka ... Normálne som po nej postupala, keď som si to zrazu uvedomila, a zistila som to ... Bol to strašne nepríjemný pocit 😖 Som z toho otrasená 😖 Tenisky som radšej vyhodila. Stalo sa vám niekedy niečo podobné?

dzescebuly
29. sep 2024

Nestalo ale vyhodit tenisky?👀🤦

vanilkovazmrzka
29. sep 2024

Aj nam sa stalo ze sme presli. Ale po zivej. Ale v aute. Tiez to nie je zrovna prijemne… ale auto sme nevyhodili.

zuzinka888
29. sep 2024

Ja som stupila na skrecka😱😢😢. No co ti poviem- nohu si predsa neodrezem. S detmi sme ho akoze hladali este niekolko dni. Nikdy im to nepoviem.

top_manazerka
29. sep 2024

@vanilkovazmrzka a čo takto dávať väčší pozor? Je to živá bytosť, ktorá cíti bolesť.. ☹

vanilkovazmrzka
29. sep 2024

@top_manazerka ked ti na dialnici vbehne do cesty zviera ako sa da davat pozor prosimta? Ci strhnut volant do zvodidiel? Este ktomu v noci potme

pribinak
29. sep 2024

Si tak trochen Drama Queen, že?

babydesire
29. sep 2024

Ako naozaj? Vyhodila si tenisky? Nieje to zasa tema z nudy ?
A vobec...moja 5rocna dcera nechtiac zasliapla morciatko, tak sme ho pochovali - nehody sa stavaju...muz raz prejel nase maciatko, lebo to trdielko sa skryvalo niekde nad kolesom vo vnutri, nevedel onom,,deti si dodnes myslia ze uslo, minule susedovych macku,,tie macky oblubuju skryvat sa pod nasim autom...a raz davnejsie som bola svedkom ako auto prejelo macku ci psa,,desive uznavam,,ale zial aj to sa stava ☹

koniarova
29. sep 2024

@top_manazerka ježiši kriste. 🙏🙏🙏Lebo ľudia zámerne zrážajú zvery. Majú v tom pasiu.

svetlonos
29. sep 2024

A rokov mas koľko, 12? Mama co na to, že vyhadzuje tenisky len tak? Ved pracka dnes už všeličo vyperie.

martinmmartin
29. sep 2024

Jo , pockaj ked budes vyberat macku po suciastkach z mororu auta po ceste z roboty

pupava36
30. sep 2024

@top_manazerka no ta mrtva macka ma od zivej bytosti velmi daleko a asi jej je uz jedno ci niekto po nej postupa alebo pride niekto kto ten kadaver zodvihne, hodi do vreca a odvezie do kafilerie.

pupava36
30. sep 2024

Vyhadzovat tenisky len koli tomu ze si sa presla nevedomky po mrtvej macke je dost od veci nemyslis??? Kolko mas prosim ta rokov? Ja som uz kolko krat nechcene s autom presla po macke , lebo mi ta hlupana vbehla rovno pod kolesa a nebudem koli nej brzdit ked zamnou islo kopec aut. Vzdy som si v aute ponadavala a isla dalej. Akoze som mala vyhodit kolesa na aute lebo som presla po macke? Keby ta hlupana v tedy nevybehla mohla este zit.

larinka552
30. sep 2024

Ja som raz omylom vonku pristupila zivu mys 😱

inuska1155
30. sep 2024

@vanilkovazmrzka 🤣🤣🤣🤣

biglovemom
30. sep 2024

Vyhodila tenisky🤣🤣🤣🤣🤣 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 juj sa smejem🤣🤣🤣🤣🤣

pinkmamba
1. okt 2024

som v úžase ako citlivo sa tu všetci vyjadrujete o tom ako ste prešli cez macku a celkovo o zvieratách. je to nechutne. je normálne ze autorka je otrasena z toho ze stupila na mačku hoci bola už mŕtva, vidieť mŕtve zvieratko je samo o sebe často traumatizujuce ale na to vám chýba pochopenie