Chcem poradiť ... Som žiačka strednej školy a chcem si prerušiť školu na 3 roky cca ... Dá sa to či musím mať nejaký problém zdravotný ?... mám 7 mesačne dieťa ... Ďakujem za každú radu
Tiež sa prikláňam k individuálnemu štúdijnému plánu, skúste to vydržať aj keď je to náročné, viem o čom píšem ja som prerušila vysokú školu a už som sa tam nevrátila, čo teraz banujem.....
Skus skor individualny studijny plan plus sa skus obratit na poradnu alexis. Vygugli. Myslim ze aj slovenske charity by ti mohli pomoct postarat sa aj o babo aj o studium
Ja som tiez za individualny, to sa mozes normalne ucit doma a potom iba prides sem tam na preskusanie. Asi to nebude lahke ale ked na tri roky z toho vypadnes tak sa ti to potom bude dorabat tazke a ked mas dieta tak sa ti bude potom lahsie hladat praca ked budes mat aspon maturitu 🙂 Su zeny, ktore si robia vysoku skolu popri dietati a zvladaju to 🙂
@cica255 a čo tak opýtať sa priamo v škole? 🙄
ale na tvojom mieste riešim radšej individuálny študijný plán... lebo ak strednú školu prerušíš na tri roky, tak sa tam len veľmi ťažko vrátiš, ak vôbec... a so základným vzdelaním sa veľmi ťažko hľadá práca a živí dieťa...