Prerábka bytu

kapurka270
20. jan 2017

Ahojte,chcela by som sa poradit.Chystame sa na prerabku bytu.Chcela by som prerobit umakartove jadro,vymenit elektroinstalaciu a dat do celeho bytu stierky a vymalovat a vymenit stare dvere.Rada by som vedela Vase skusenosti a kolko vas to stalo.Nakolko nam to bol nacenit zatial jeden zivnostnik a vysla z neho cifra ze 8000 eur za robotu a 10000 eur material co sa mi zda dost vela.Dakujem za nazory.

kapurka270
autor
20. jan 2017

Este pridam ze do materialu neratal sanitu a obklady,ktore by sme si este museli dokupit.Kuchynsku linku pocitam okrem toho,nakolko si ju chceme montovat sani a taktiez podlahy budu v nasej rezii.

eeffka
20. jan 2017

@kapurka270 chod na modrastrecha.sk to je forum o byvani, stavani
Z toho co si udala za invormacie vas bud paradne zderie z koze alebo mate v tom aj klucky vykladane diamantami

prerabka bytu je velmi individualna zalezitost, zavisi od metrov, materialov, lokality, miery svojpomoci... na streche si precitas co je "normalna" cena za jednotlive prace a podla toho sa vies zariadit

sissy27
20. jan 2017

@kapurka270 toto je prehnané... samozrejme závisí to od veľkosti bytu, celkového stavu atď., ale aj tak je to veľa... ak chceš, dám ti kontakt na firmu, ktorá prerábala mne, spokojnosť s odvedenou prácou, prístupom aj cenou... daj si vypracovať cenové ponuky od viacerých firiem a uvidíš...

kapurka270
autor
20. jan 2017

Effka uz som tam dala diskusiu,je to vela,ja ratam ze aj s kupelnou a s wc by sme sa do 10000 eur mali zmestit

kapurka270
autor
20. jan 2017

Sissy27 poprosim kontakt a odkial si....ci to firma nebude mat daleko

sissy27
20. jan 2017

@kapurka270 píšem ti do IP, nech tu akože nerobím reklamu 🙂 ale fakt som bola spokojná, robili nám v 2 bytoch

kapurka270
autor
20. jan 2017

Sissy27 cakam netrpezlivo a dakujem

liv1
20. jan 2017

18 tisic sa mi zda trocha prehnane, ale zas nie velmi. Vsetko zalezi na velkosti bytu, kupelne, poctu izieb, dveri...

ikabu
20. jan 2017

my robime momentalne kompletnu prerabku bytu 4i., ked bol majitel firmy pozerat, tak sme vraveli, ze sa chceme zmestit do 10 tis. Eur - povedal, ze sa to da, ale ze to bude zavisiet aj od toho co tam vsetko chceme a ake obklady, podlahy si vyberieme... vsetko konzultujeme po telefonne, ked sa nieco kupuje, ci sme este v limite 🙂 ale tak napriklad vypinace a zasuvky do celeho bytu sme chceli strieborne a len to vyslo na 490 Eur bez DPH... (a to sme nevyberali nejake luxusne), takze vsetko zalezi aj od materialov, znaciek...

liv1
20. jan 2017

A uplne najlepsie urobis, ak zadas detailny dopyt na tusim 123dopyt.sk, tam ti budu firmy same posielat cenove ponuky, alebo sa najprv budu chciet prist pozriet a na zaklade toho nacenit. Pozor na nizke ponuky, pretoze tam zas "smrdi" to, ze ti tam kadeco nezapocitaju. Treba to velmi dobre spisat dopodrobna co a ako chcete-ako ste sa dohodli, lebo potom sa uz tazko budete domahat pravdy. Tam detaily, drobnosti, vedia cenu velmi navysit.

ikabu
20. jan 2017

@liv1 uplne suhlasim, ze "drobnosti a detaily" co sa zdaju, ze to bude stat par eur, prekvapia a stoja kopec penazi...

ikabu
20. jan 2017

a este ma napadlo, ze nam vraveli, ze buracie prace su najdrahsie... co sme vedeli sme burali a rozoberali samy a co sa nam nedalo to robila firma...

evittam
20. jan 2017

@kapurka270 Ahoj, my sme prerábali minulý rok v apríli umakartové jadro, máme novú kúpeľňu, kuchyňu, plávajúcu podlahu, dvere do kuchyne,samozrejme do kúpelne. Muž je murár - robil si to sám spolu s dvoma kamarátmi (ktorý to tiež nerobili zadarmo), plus sme mali vodára, elektriku si robil tiež sám. Čo sa týka materiálu - nemali sme ani najdrahší ale samozrejme žiadne lacné veci - rozumie tomu tak vie čo a ako - napr. čo sa týka obkladov a sanity všetko od Siko. A vyšlo nás to komplet aj s umývačkou, práčkou,sušičkou (BOSCH), sklenenou vstavanou plynovou platňou, vstavaným elektrickým sporákom, digestorom cca 6500Eur.

pielka
20. jan 2017

@evittam to je celkom dobrá cena, to čo zakladateľka témy pridala je úplne cez tie sumy. Treba sa podľa mňa obrátiť na viacerých dať si to naceniť a uvidí sa ako ďalej 🙂

evittam
20. jan 2017

@pielka Presne tak.......

snaugula
20. jan 2017

@kapurka270 my sme dali za 3 izbový byt 13 000e.čiže:nové jadro,ostierkovaná chodba+kuchyna+obýv+detská znižovali sme strop a nová elektrika v celom byte...takže zasa až tak moc ten tvoj nepýta...

dominika6
20. jan 2017

@kapurka270
4izb. byt 85m2
materiál s robotou ma stál 8000,-
1000,- robota,materiál ostatok
plastové okná,komplet dvere do izieb,jadro,sanita,podlahy,malovanie...

dominika6
20. jan 2017

@kapurka270
10 000,- za materiál dáš ,podľa toho akú kvalitu budeš kupovať..
ale ak by si niekto na staré peniaze pýtal 250 000,- sk len za robotu,tak mu dáš po hlave váľkom..zamysli sa..

myfo
12. dec 2018

Tak mas viac moznosti. V dnesnej dobe sa mozes rozhodnut podla svojho vkusu. V kazdom pripade sa mozes onspirovat napr. tu : http://www.byvatkrajsie.sk/