Prerábka bytovej chodby - prsím o inšpiráciu

kejty13
10. jún 2021

Ahojte budem vďačná ak mi pošlete na inšpiráciu zariadenie vašej bytovej chodby.

katkamatka7
10. jún 2021

@kejty13 Fotku nemám, v byte už nebývam. No mali sme veľké zrkadlo, od zeme po strop, pre optické zväčšenie malého priestoru. Praktické pri odchode z domu, na kontrolu zovňajšku. Praktické veci po ruke, ako výškový botník pre návštevy, nástenné vešiaky na kabáty,bundy pre návštevy a aj pre kľúče. Uzatvárateľná policová skrinka určená na sedenie pri prezúvaní a skladovanie sezónnej obuvi. Zmestili sa vysoké skrine s posuvnými dverami na odkladanie búnd, kabátov, vetroviek, vysávača, zehliacej dosky, vianočných ozdôb, čistiacich prostriedkov, lekárničky. Môžu byť zrkadlové.

elysiacik
10. jún 2021

Záleží zakaždým aj od veľkosti, my sme kedysi mali chodbu, kde sme mali všetko, aj lavičku na sedenie, aj skriňu aj fotky, aj kadečo. Ale asi pred rokom sme dali len jednu veľkú skriňu a vybavené 😀 Len my máme malú chodbičku.

lucka_ke
10. jún 2021

@katkamatka7 to znie skvele ale napr. ja mám chodbičku tak malinkú, že keď sa obúvame dvaja tak jeden musí výjs ku výťahu aby sa druhý zmestil 😉 ale nie preháňam, máme botník a jednu skriňu s posuvnými dverami, veľké zrkadlo je v kúpeľni

lady083
10. jún 2021

Pozri v skupine Pekne byvanie

katkamatka7
10. jún 2021

@lucka_ke Áno, mala úzka tmavá chodba 🙂 Len praktické veci, najlepšie na výšku.