Dnes malo byt pojednávanie ohľadom prepustenia M. Černáka - nakoniec bolo odročené. Myslite, že ho po 26 rokoch väzby pustia na slobodu? Vraj má už aj dom v rodnej dedine zrekonštruovaný.
Pokiaľ viem, mal trest doživotia s podmienečným prepustením po 25r, už sedí 26r., takže ak sekal dobrotu, ma právo byt prepustený
@veklipo Doživotie s možnosťou požiadať si o podmienečne prepustenie po 25 rokoch a nie že po 25 rokoch bude podmienečne prepustený, to je rozdiel...bolo by to úplné svinstvo, keby ho pustili....ale tu sa nečudujem ničomu, kňaz zneužíva desiatky detí od ich detstva a dostane podmienku, tak Miki, národný hrdina, môže ísť na slobodu😌
Podľa mňa ho prepustia. Viem že spravil veľa zlého že zabil celá ľudí ale fandím mu.
Ci sa nam to paci, ci nie, zakon plati aj pre neho. A zakon pise, ze moze poziadat o prepustenie. Verme v nezavislost sudov a v to, ze rozhodnu spravne.
@16zolik16 ehm, fandit niekolkonasobnemu vrahovi?
@diewcatqoo Fandiť ľudskej nule, ktorá za sebou zanechala doslova spúšť v podobe desiatok mŕtvych (všetko kvôli peniazom), zničila nekonečné množstvo rodín a rozosievala strach všade, kde sa pohla-to je také slovenské. Ja sa už nečudujem, prečo tu ľudia volia dookola Fica.
@diewcatqoo Dnes je predsa moderné uctievať zločincov
Ako som písal ja mu fandím a nikoho nenútim aby mu fandil tiež.
@16zolik16 Však ok, ale my sa ťa pytame na dôvod. NEjaký hádam máš ne? Pozri sa, koľko ľudí fandilo v minulosti hitlerovi. A tiež na to mali dôvod - strach.
@thirstymonk Povedz mi, s kým sa kamarátiš a ja Ti poviem, aký si človek. On mu fandí preto, že sa v ňom vidí. Černák bol vypatlanec bez inteligencie a všetko si kompenzoval silou a brutalitou.Podľa neho je to mačo, mal peniaze, ženy. Čiže iba povedal veľmi veľa o sebe ako človeku.
@thirstymonk neviem ako to bolo keď bol na slobode viem len to že zabil veľa ľudí… to že ojebaval systém to neriešim systém okebavaju sj teraz naša vláda. Fandím mu preto aký je teraz od kedy ho poznám z basy. Akú ma hlavu… mne kebyže dajú doživotie tak to je na hlavu extrémne . On sa na to vyjadril že chlap musí ostať chlapom aj v takejto situácii. To mi je sympatické ako zvládal pobyt v Base. Prečítal som všetky knihy o ňom
Je kopec chlapov, ktorí ostali chlapmi a zvládli neskutočné veci-o nich by si si mal prečítať knihy (a nezabili destiatky ľudí).Tento sa do basy dostal za neskutočné zverstvá, čiže svojou vinou, je to človek emociálne plochý a bez inteligencie. Takto si správneho chlapa fakt nepredstavujem.A chvalabohu ani nikto normálny.
Poprave nefandim mu len ja sám ale je ich tisíce ľudí čo mu fandí. Je to každého osobná vec. Skončil som. Ja fandím tomu komu chcem tak ako vy fandíte tomu komu chcete. Majste sa
Dobre prosím neoznačujte ma tu už lebo toto nikam nevedie. Vy si fandíte tomu komu chcete a ja tiež. Prajem Vám pekný zvyšok dňa
@veklipo Má, preto má právo si požiadať o podmienečné prepustenie. Nič to nemení na fakte, že takéto brutálne zvery by prepustené nemali byť. On sa tiež nepýtal na práva a nepozeral na práva desiatok obetí a rodín. A to je len špička ľadovca. Aspoň v tomto má USA oveľa prísnejší trestný systém.
Jasne ze hej... Svojich ludi predsa podržia 🫡