Ahojte, potrebovala by som poradiť prepravnú spoločnosť , s ktorou máte skúsenosť a je v dobrej cene.manžel potrebuje vycestovať zo Slovenska (Nitra) do Nemecka.(hneď za rakúskymi hranicami).
Na internete je toho kopec, ale lepšie ,ak máte osobnú skúsenosť.
Ďakujem za radu
@alenah31 to nie je prepravna spolocnost
@antoniatonka prepravujú ľudí v rámci SR aj EÚ - využívame už niekoľko rokov.
@alenah31 blablacar je zdieanie cesty, cize k niekomu sadnes do auta ako spolujazdec v case a na trase ktoru prave potrebujes
@antoniatonka viem..je to ako uber, princíp je rovnaký. Potrebuje muža dostať zo Sk do DE - je asi jedno či prepravnou spoločnosťou alebo "zdieľaním cesty".
@alenah31 predpokladam, ze prepravne spolocnosti to robia oficialne, maju povolenie ne prepravu osob, pravidelne absolvuju prehliadky, a hlavne vydaju doklad🙂 pekn den
@brna1989 vyskusaj Ravels alebo Austria.
tiez odporucam ravels, dvaja soferi
@brna1989 Skús túto prepravu, ja som s nimi chodila a bola som spokojná 😉 http://www.priamotrans.eu/index.html
@lilith12 uz sa to tam zmenilo, nie je to to, co byvalo
@antoniatonka 100 ľudí, 100 chutí ... Keby som nebola spokojná, tak neodporúčam ... V decembri som s nimi sla, zmenu som si nevšimla a nikdy som s nimi nemala žiadny problém
@lilith12 presne tak, tiez som isla v decembri, ako pises, kazdemu ine vyhovuje
Mám prozbu niaka preprava osôb zo švédska na Slovensko vopred ďakujem za odpovede ak by sa niekto našiel nech ma kontaktuje na cisle 0951771691
@brna1989 Priamotrans ako tu obhajujete by mala skončiť hneď po hroznej autonehode ktorú zapríčinil šofér ktorý zaspal, výsledok 1mrtvy 7zranenych s ťažkými zraneniami, ja mám trvalé následky a nikomu nedoporucujem!!
blablacar - rokmi overené, dobrá cena