Preprava osôb z juhu na západ

monciika
30. sep 2024

Ahojte, kto cestujete viete mi prosím poradiť? Viete mi poradiť nejakú prepravu, ktora jazdí aj do BA? Cestujem 252 km. Z juhu na západ. Ak by ste mi vedeli poradiť, tak by som bola vďačná. Viem že idú aj busy aj vlaky, ale zaujíma ma aj táto preprava aj cenovo ako ide. Ďakujem krásne 🙂

guudy
30. sep 2024

Ja teda vobec netusim, co myslis tym z juhu na zapad… 🤷🏼‍♀️

januska12323
30. sep 2024

Myslíš Štúrovo ba alebo aký juh západ?

stanulienkat
30. sep 2024

Su na to syranky. Vygoogli. Volajedy bol Stopar, Spolucestujuci a pod

monciika
autor
30. sep 2024

Nie žiadne Štúrovo, iba Ba čisto. Napríklad že z BB asi som to zle napísala

monciika
autor
30. sep 2024

@stanulienkat dobre pozriem. Lebo ked som si vygooglila preprava osôb tak mi tam toho veľa našlo a neviem či je všetko dôveryhodné. Necestujem takto, tak v tomto neviem veľmi chodiť...

guudy
30. sep 2024

@monciika pises ako hotentot. Odkedy je BB juh?

stanulienkat
30. sep 2024

@monciika nikdy som to osobne neskúšala. A pretože sú to súkromné osoby, na dôveryhodnosť sa budeš musieť spoľahnúť, ale neviem či tam v niektorej sekcii nemajú aj hodnotenie od pasažierov.

pribinak
30. sep 2024
katica06
30. sep 2024

@monciika ak je BB juh, tak potom RS,LC,VK, LV je čo? Asi Maďarsko

monciika
autor
30. sep 2024

@pribinak tento mi zrušil jazdu minule, ale ďakujem

monciika
autor
30. sep 2024

@stanulienkat no je to asi tak, no nevadí vymyslím niečo, ďakujem 🙂

guudy
30. sep 2024

@katica06 ja som si pri ceste z juhu na zapad predstavila z madarska/slovinska smer aspon nemecko alebo dalej🤷🏼‍♀️

monciika
autor
30. sep 2024

@guudy Ja som tam napisala preprava osôb po SK názov, tak mi to asi zmenili. Až teraz som si to všimla.. no nevadí. Zistila som už čo potrebujem 😀

viestta
30. sep 2024

@monciika nehnevaj sa, ale pre mna je juh od Trebisova az po Komarno. BB je stred Slovenska, to sa uci aj moj stvrtak na vlastivede. Ani sa necudujem, ze noc nevies najst, ked ani nevies co hladas

jazula
30. sep 2024

@monciika Ja som fungovala dlho cez Blablacar. Je to len stránka, cez ktorú sa ponúka/hľadá spolujazda. Takže jazdu ti zrušil konkrétny clovek, toho si už nabudúce nevyber a vždy pozeraj hodnotenie vodiča pri výbere.

monciika
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
monciika
autor
30. sep 2024

@jazula no prvý krát som chcela ísť s tým človekom a cez túto stránku a takto to dopadlo, nevadí nabudúce dám pozor, ďakujem

melanta
1. okt 2024

@monciika blablacar nie je jeden človek. Tam sú stovky možno tisícky ľudí, ktorí zvezú ďalších. Veď to vidíš len mrkneš na stránku, tak nechápem, prečo opakovane píšeš, že ti ten človek zrušil jazdu. Jeden z tisíc. Zruší ti jeden, za pár sekúnd nájdeš druhého, tretieho, desiateho, ktorý ťa zvezie z tej stránky.

michaela567y
2. okt 2024

Ja som cez bla bla car fungovala dlho, chodila som kazdy deň TN-BA a spat 😃

simca06022011
2. okt 2024

aj v texte mas z juhu na zapad, takze ti to asi nezmenili len v nadpise ;)