Preprava autobusom - § o povolenom nástupe

sovica
10. nov 2024

Kočky, prosím, raďte. Čo znamená tento § - "v označených zastávkach nie je povolený nástup za účelom prepravy do zhodne označených zastávok"? Nemôžem na tej zastávke nastúpiť na autobus, či ako to myslia? Som z toho jeleň😨

doriiis
10. nov 2024

Absolútne nie je vidieť,čo je tam napisane

sovica
autor
10. nov 2024

@doriiis Sorry, ja mám foto vo veľkom náhľade. Neviem, prečo ju tu tak zmenšilo a nedá sa rozkliknúť na väčšiu. V každom prípade, je tam uvedené toto: zastávka č. 1 § a keď rozklinem ten §, tak v tom čiernom rámčeku je uvedené: "v označených zastávkach nie je povolený nástup za účelom prepravy do zhodne označených zastávok".

janai1
10. nov 2024

@sovica na tej fotke sa to nedá prečítať
A keď si to otvorím ja na CP, nič také tam napísané nevidím

januska12323
10. nov 2024

Tam nič nevidno ale máš jasne napísané: na danej zastávke nemôžeš nastúpiť ak ideš do inej označenej zastávky. Ak ideš do inej nastúpiť môžeš.

sovica
autor
10. nov 2024

@janai1 klikla si na ten §?

sovica
autor
10. nov 2024

...skúsila som to zväčšiť...

janai1
10. nov 2024

@sovica ved ty cestuješ zo Zvolena do Nitry a ten § je na zastávkach Detva - Zvolen takže nechápem ako sa ťa to týka

sovica
autor
10. nov 2024

@janai1 A kde tam vidíš napísané Detva-Zvolen?

janai1
10. nov 2024

@sovica no keby si si to rozklikla a nepozerala len náhľad tak to vidíš

januska12323
10. nov 2024

Teba sa to nijak netýka.

sovica
autor
10. nov 2024

@januska12323 OK, priznávam, že busom necestujem takmer vôbec, tak sa pre istotu pýtam. Ja som to mala rozkliknuté, ale od zastávky Zvolen. Až keď som dala od zastávky Rimavská Sobota, tak mi to ukázalo náhľad, ako si pripojila Ty. OK, tak keď je ten § uvedený pri Detve aj pri Zvolene, tak mňa sa to teda nijak netýka a vo Zvolene - smer Nitra nastúpiť môžem, dobre tomu rozumiem?

petulda333
10. nov 2024

@sovica ano,dobre tomu rozumies

sovica
autor
10. nov 2024

@petulda333 Super, ďakujem😉 A teda sa ešte opýtam, aby som nabudúce vedela. Keď sú tie dve zastávky (Detva a Zvolen) označené §, tak nastúpiť nemôžem len v Detve, keďže tam nie je uvedené číslo zastávky, je to tak?

sovica
autor
10. nov 2024

@januska12323 Ďakujem🙂

janai1
10. nov 2024

@sovica nemôžeš nastúpiť v Detve a kúpiť si lístok do Zvolena. Šofér ťa nezoberie. Na takúto trasu slúžia medzimestské spoje keďže to je kúsoček a nie diaľkové autobusy.
Keď nastúpiš v Detve a pôjdeš do Zlatých Moraviec tak ťa šofér zoberie

sovica
autor
10. nov 2024

@janai1
@januska12323
@petulda333
Kočky, ešte raz ďakujem za objasnenie. Som zase o niečo múdrejšia🙈