Kočky, prosím, raďte. Čo znamená tento § - "v označených zastávkach nie je povolený nástup za účelom prepravy do zhodne označených zastávok"? Nemôžem na tej zastávke nastúpiť na autobus, či ako to myslia? Som z toho jeleň😨
@doriiis Sorry, ja mám foto vo veľkom náhľade. Neviem, prečo ju tu tak zmenšilo a nedá sa rozkliknúť na väčšiu. V každom prípade, je tam uvedené toto: zastávka č. 1 § a keď rozklinem ten §, tak v tom čiernom rámčeku je uvedené: "v označených zastávkach nie je povolený nástup za účelom prepravy do zhodne označených zastávok".
Tam nič nevidno ale máš jasne napísané: na danej zastávke nemôžeš nastúpiť ak ideš do inej označenej zastávky. Ak ideš do inej nastúpiť môžeš.
Teba sa to nijak netýka.
@januska12323 OK, priznávam, že busom necestujem takmer vôbec, tak sa pre istotu pýtam. Ja som to mala rozkliknuté, ale od zastávky Zvolen. Až keď som dala od zastávky Rimavská Sobota, tak mi to ukázalo náhľad, ako si pripojila Ty. OK, tak keď je ten § uvedený pri Detve aj pri Zvolene, tak mňa sa to teda nijak netýka a vo Zvolene - smer Nitra nastúpiť môžem, dobre tomu rozumiem?
@sovica ano,dobre tomu rozumies
@petulda333 Super, ďakujem😉 A teda sa ešte opýtam, aby som nabudúce vedela. Keď sú tie dve zastávky (Detva a Zvolen) označené §, tak nastúpiť nemôžem len v Detve, keďže tam nie je uvedené číslo zastávky, je to tak?
@januska12323 Ďakujem🙂
@janai1
@januska12323
@petulda333
Kočky, ešte raz ďakujem za objasnenie. Som zase o niečo múdrejšia🙈
Absolútne nie je vidieť,čo je tam napisane