Prepojenie života

7. júl 2022

Pekný vecer. Vôbec neviem dat tomu žiadny názov,... Neverím na nič nadprirodzené, minulé životy, na zázraky... Ale proste nasla som si priatela a v tom období aj kamošku... V zivote nikdy sa kamoska ani moj priatel nevideli nestretli .. samzorjeme ze som kamoske doverovala ale zas som jej nevravela vsetko ... Ako som cas menej travila s nim a viac s nou tak som mala pocit ako sa s nim odcudzujem .. ked som sa zase pohadala s nou nejak som sa zase zblizila s priatelom ... A tskto sa mi to striedalo az teda som tým trávením casu som sa zblizila s nou ako s nim a nejak nam to osud nedoprial byť spolu .. jednoducho mi stale behalo v hlave vyber si kamaratku alebo partnera.. hmm
No po roku som si nasla noveho priateľa, ale s kamarátkou som sa nebavila asi mesiac cize sme sa odcudzili a vlastne v tom case som si našla priateľa...ale s kamaratkou som nasla nejaku tu komunikaciu spolu a mam pocit ako keby som sa znovu odcudzila s priatelom ona vie ze mam ale nevie koho ... Tak vobec nechapem ci ona je nejaka senzibilicka alebo ako sa to povie... Len mi je uz smutno .. a mam voci nej taky odpor ... Neviem som zo všetkého sklamana s nou sa udobrym a pohadam sa s praitelom? .. jednoducho je mi neskutočne smutno .. je nieco tske možné... Moze mi závidieť a nejak ma preklínať necitim uz z nej úprimnosť neviem si pomôcť, a nebavili sme sa preto lebo ma podrazila .. velmi .

simona20201309
7. júl 2022

Ja som zažila presne to iste a s odstupom času som zistila, že tá,,kamoška " bol môj najväčší omyl. Až s odstupom času som si uvedomila aká je falošná a ako ma využívala. Obrovská kamoška na oko, a za chrbtom ma ohovárala a tešila sa z mojich neúspechov (a samozrejme hádok s priatelom)
Teraz keď čítam tvoju tému, uvedomujem si, ze od kedy som s nou definitívne prerušila kontakt, s mojim chlapom nám to dokonale klape.
Ty si nemôžeš vyberať medzi mužom a kamarátkou. S kamarátkou si pravdepodobne nezalozis rodinu, nebudeš s ňou mat deti....
Nenechaj si ničiť vzťah nejakou kamarátkou, o ktorej dobre vieš, že nie je dobrý človek.
Neboj sa striast takých ludi. O nič neprides, uľaví sa ti.

simona20201309
7. júl 2022

A áno, keď sa pohadas s priateľom, vtedy si pre ňu zaujímavá. A možno je zaujímavá tým, že môže o tebe hovoriť pikosky pred druhymi. (Tak to bolo v našom pripade) ale keď ti všetko klape, vtedy pre ňu nie si zaujímavá a možno závidí, nevie sa s tebou tešiť a stiahne sa- preto máš pocit, že je s ňou vtedy na nic

autor
7. júl 2022

@simona20201309 presne .. par krat som mala z nej pocit ze je falošná, a hovori o mne smeje sa mi a tvarila sa aka je moja opora.. a tiez ma len vyuzila na svoje potreby ked chcela... A podrazila ma .. mesiac sme mali kontakt off nasla som si priatela... Dala som jej sancu vysvetliť a napravit situaciu a bum uz mam s priateľom problém... Je mi zle smutno mi je nemozem zaspat priatel sa mi neozyva som na ihlach .. mne ona pride ako nejaka čarodejnica..

@simona20201309 praveze ona nevie o tom ze som sa teraz s pristelom pohadala... je možné že závidí, lebo nie je stastna so svojim muzom nieco predomnou vzdy tajila .. ale tvari sa ze štátna je...

autor
7. júl 2022

@simona20201309 ked som sa hadala s tym prvym vzdy som utekala so slzami v ociach za nou, ked som mala iný problém tak isto .. s tymto novym som nemala problem pokym som jej nedala znovu sancu ... A ano keby som si mala vybrat medzi nou a priatelom vyberiem si jeho len som taka nestastna .. lebo ako mi zacala pisat ona on sa mi neozýva neviem co je s nim alebo ako .. mali sme sa stretnut pisal ze sa velmi tesi a bum .. ona mi napisala srdiečka ako je rada ze sme si obnovili kamarátstvo a od vtedy mi nenapísal volala som mu doma som bola vsade tma...

autor
7. júl 2022

Vôbec netuším co mám robiť, som smutna nešťastná sklamaná.. ale je to ňou tak to citim, je v nej nieco zle ... Ma zleho manžela, teoreticky som párkrát postrehla ako mu vadim a ako mu vadi nase kamaratsvo... Takze necitim uz to dobro ako som nim bola zaslepena na začiatku.. ale mala som tazke obdobie nevidela som nič iné...

janetinka27
8. júl 2022

ak mas vazny vztah, vase sukromie patri vam dvom. kamoske netreba nic vesat na nos.

ckocka
8. júl 2022

Somariny, dynamiku vzťahov určuješ ty ako prebiehaš od jedného k druhému vtedy, keď ti ten druhý z nejakého dôvodu vadí.

vilma7
8. júl 2022

Ste dospelé osoby. Ako mať alebo považovať niekoho za dobrú kamarátku a popritom to je s vami pomaly ako vo vzťahu, hore-dolu, mi príde pre dospelé osoby zvláštne. Takže niečo tam určite nehrá, asi tá úprimnosť.

autor
8. júl 2022

@ckocka nechapem tvojej odpovedi, kamoske som sa momentálne len pochvalila ze mam noveho partnera, doteraz som s nim nemala žiadny problém ... Ako nahle som si ju pritiahla naspäť fo života mi odisiel on ... Takze verim ze nieco na tom bude ..

vsauce_
8. júl 2022

Vytváraš si to akurát tak vo svojej hlave. Možno si lahko zmanipulovatelná a zatial, čo tvoj vzťah je na dve veci, kamarátka sa z toho vnútorne teší a žerie ju, keď ste zase zadobre. Ujasni si, akých ľudí vo svojom živote chceš mať a čo už je toxické a čo nie. Nehladaj za tým bludy o prepojených životoch.

autor
9. júl 2022

@vsauce_ kamaratka o mojom novom vztahu nevie nič, .. skor mi ona pride ta toxicka ktora sa zo mna smeje.. nikto nevie koho ma clovek v živote predsa... A rozhodla som sa ze ju uz v zivote mať nechcem.