máte niektorá reálne skúsenosti? žiadosť sa podáva predtým alebo až s bločkom o úhrade? sú nejaké podmienky? aj niekomu neschválili resp. nepreplatili? aké uviedli dôvody? vybrať si môžem hygienika akého chcem alebo je niekde zoznam, s ktorými majú zmluvu? ďakujem.
ja by som sa musela prepoistiť, keďže som v Dôvere, ale ako teraz čítam že všeobecní lekári odmietajú zmluvy s Dôverou, tak som tomu prepoisteniu aj naklonená...
Ahoj, toto bude az od noveho roka. vyberies ci kam chces ty ist a akukolvek sumu zaplatis, od poistovne dostanes 30 eur. To znamena, ze ak stal vykon 28, dostanes 28, a ak by si platila 60, dostanes 30 - je to akoze prispevok. Poslu ti ho poukazkou alebo na ucet. to iste je aj s dalsimi prispevkami co maju - na plavanie s babom, na korunky zubne, na pecatenie, na potravinovu intoleranciu - oni toho maju vela
Neviete niekto aku maju lehotu na preplatenie? Do kolkych dni pridu peniaze? Asi pred troma tyzdnami sme posielali ziadost a stale cakame...
Moja kamaratka vo stvrtok zaniesla potvrdenie priamo na pobocku Union a hned v pondelok mala peniaze na ucte
union ma urcite "balicky benefitov"... co sa tyka dentalnej hygieny, na stranke maju zverejnene ze ju budu preplacat v ramci benefitov od r.2018, prispievat budu sumou 30e.
Napr. my sme terar davali ziadost na preplatenie pecatenia zubov (tie maju aj v akt.benefitoch - to maju tak ze ja si to zaplatim, podam ziadost spolu s dokladom o uhrade a oni by mi to mali preplatit za urc.podmienok do vysky 7e za zubok), moze to byt aj u ich nezazmluvneho lekara.