Ahojte v nedelu som mala prepichnutu dierku v uchu ako normalne nausnicu v laloku. Prepichnute to bolo ihlou. Doteraz bolo vsetko fajn nehnisalo nic len vcera vecer som mala mierny opuch ktory stale pretrvava co ma trapi viac su vyrazky ktoré sa mi dneska vyhodili na zadnej strane ucha. Akoby zo hnisu. No nemam nic cervene ani ma nic neboli. Prosim vas je to normalne alebo co s tym?
@miselar dezinfikujem betadinom
Ahoj, ja som mala podobný problém. Ale mne nastrelovali. A problém mi robili tie nastrelene náušnice, keď som ich vynenila za zlaté. Dierka sa začala hojiť. A boli to doma masakre z takého opuchnuteho, bolaveho, vyťahovať jednu a dávať tam druhú náušnicu. Náušníc mám 5, a najprv si kupujem zlaté ktoré tam pôjdu až potom idem nastrelovať. A potom doma, hneď vymením nastrelenú za zlatú hneď za čerstvá, bolí to ale inak sa mi dierky nezahoja. Neviem či som ti pomohla, ale toto je moja skúsenosť.
@marygk ked ja tomu moc nerozumiem z toho dovodu ze mne dierka nehnisa ani ju nemam cervenu ze by ma bolela len tie hrozne vyrazky a opuch inak to ani ako zapalene nevyzera
Ak mas framykoin mast,tak si to namasti.
Skús framykoin.
Treba kúpiť lieh a dezinfikovat v mieste pichu.