Ahojte, máte niekto skúsenosti s tým, že ste sa prepašovali na festival bez vstupenky? Ak áno, dajte vaše príbehy, tipy a triky 😃
Ano … praca napr v kuchyni/stanku a pod ..: prvy Koncert Metallicy - supanie zemiakov a pomocne prace, ale potom rovno pod tribunu (ziadna zmluva nic … odmakas ides .. ale to bolo veeeelmi davno a my sme iniciativne ponukli, ze odpracujeme, boli sme este na ZS … pobehali sme vela koncertov, niekedy cez plot a niekedy upratat hajzle, nieco nosit atd skor spinave prace, do ktorych sa nikomu nechcelo - ten kto mal urobit si skocil na pivko a my sme usetrili na vstupenkach, zlate 90te roky 😂
@xnatymx viem jednine o tom ako sa teoreticky dá dostať 1+1 zadarmo:D
Na veľkých festivaloch toto asi fungovať nebude, ale dá sa vyhovoriť na to že si si odstrihla naramok, lebo si myslela že dostaneš nový a oni si pozrú tvoje meno že áno máš listok daju ti novu a staru dáš niekomu inému...
Nič iné mi ale nenapadá
@xnatymx chceš to spraviť len tak pre adrenalín ale nemás prachy? Možno počúvať s poza plot.
Jediný festival čo chodíme je lístok na všetky dni asi za päťdesiatku, čo nie je také hrozné ak chceme vidieť viac/všetky vystúpenia. @xnatymx vieš čo robí moje dieťa vlani aj tento rok dobrovoľníka, čiže ma to kvázi zadarmo ešte k tomu ani na stravu, pitie a ubytovanie nemusí míňať
Mám asi 10 typov ako prepašovať alkohol 😂 ale to asi nepotrebuješ
Jejda,jeden lístok a hanba ju má fackovať,veď ženy odrbavaju oveľa viac na všetkom možnom a hromadné a sú podporované kade kým....no🤣💪tak snáď vás toto nerozhodi.
Taká PN na zdravú,leniví tehotnú,ktorá si ku vybaví hneď ,stojí oveľa viac a nie len "organizátora"to len ako príklad.
to co platilo v minulosti už teraz davno neplati.
vies sa dostat na koncert ako stuff. ze Ti niekto posunie listok, proste v ten den nebude robit.
farby naramkov sa menia kazdy den, detto aj zony kam stuff moze ist. na festivaloch jeden den je modry. druhy zeleny.
na koncerty sa momentalne jedine tak vies dostat.
zabudni na preliezanie plotu, to je davno strazene.....
my sme mavali zbierku vsetkych tych farebnych papierovych naramkov a s tym sme chodili, jeden kamos si kupil normalne vstup alebo sme si na ostatnych pozreli farbu naramku , nalepili zuvackou / paskou spravnu farbu na ruku a isli sme:D alebo sme si vonku pred klubom striedali jeden naramok a potom ked ta viac x videl sbs ist dovnutra uz nekontroloval naramky - ale to skor v malych kluboch. ale toto bolo daavno este sme ani 18 rokov nemali.
@lavender94 ja mam len jeden ale zatial vzdy uspesny.. celkom by ma zaujimalo tych 10 :D
@xnatymx ako sa prepasovat neviem ale my sme niekedy isli az na druhy den festivalu, teda sobotu a zohnali sme si pasky od niekoho kto tam chcel byt iba v piatok.. pripadne ak sme nepoznali ziadneho takeho kamosa tak sa da aj odkupit od niekoho za zlomok ceny
@129oveciek trošku som to s tými 10 prehnala asi 😂 všetko záleží aj od toho ako prísne pri vstupe šacujú. Nedavno som bola a pozerali mi ešte aj do peňaženky, či tam náhodou nemám nejaké fety 😂 ale plastová fľaša je klasika, ďalej úžasná vec - urobiť dieru do podšívky ideálne nejakej oversized mikiny alebo v zime kabát úplná topka na toto. To sme vždy chodili do klubu jak take socky s fľašou v kabáte 😂 napadá ma ešte prehodiť cez plot niekde na odľahlom mieste ďalej od vstupu. Už take veci nerobím a asi by som sa aj bála. Vekom na mňa prišiel pud sebazáchovy 😂
Veď všade hľadajú dobrovoľníkov, na každý fest a máš popri tom aj čas na pobehanie koncertov. Ešte aj s jedlom a pitím a možno aj backstage 🤪
@mamickalisticka na drahe koncerty sa teraz dobrovolnici do backstage uz nedostanu .....
@lavender94 haha, ja som robievala podobne s tou mikinou.. zobrala som si mikinu do ruky a do nej schovala malu plastovu flasu, vzdy som iba pekne presla, nikoho nenapadlo kontrolovat ci v ruke realne drzim iba mikinu :D to boli krasne casy 😂😂 tiez uz by som to teraz neriesila, proste by som si kupila co potrebujem ale ako studentka to bolo fajn :D
To ešte tie papierové náramky niekde používajú? myslela som si že už iba u nás na malom dedinskom kúpalisku. Na každom lepšom koncerte nám dávali uťahovací náramok ktorý sa fakt ťažko dával dole
@xnatymx uvedomujes si, že organizátor musí zaplatiť umelcov, poplatky, nájmy atď? Ty chodis do práce bez nároku na odmenu?