Baby nevedeli by ste mi poradiť ako zamaskovat prepálený gauč? Šikovnica som bola a žehličkou som ho... sme to skúšali s manželom ale je to ako pesť na oko....
joj no to je diera ako svet :D ja si myslím, že keby tam dáš záplatu tak to vyzerá dosť divne, plus si neviem predstaviť ako by si ju tam našívala, to by bolo príliš komplikované.. skôr tam daj ten vankúš alebo tam prehoď nejakú deku, proste hocičo čím to prekryješ..
no to teda nevyzera velmi dobre. ale neviem ako by na tom vyzerala nejaka zaplata, jedine, ze by si to potom rozmiestnila po celkom gauci aby to tam nebolo ako past na oko, ze na celkom gauci je jedna zaplata. ale teraz mi napadlo, ze vy ste mali ku gaucu dostat taky kusok latky pre taketo pripady, keby to bola rovnaka latka tak by to nebolo az take zle.
@jana954 ja by som si dala ušiť pekne na celý ten vankúš obliečku a aj na vedľajší ak ich máš tri tak všetky 3, a mala by som v podstate nový gauč..hehe. nevidno dobre či je to tam ako si opiera človek pri sedení chrbát,ale tak sa mi to zdá z tej fotky...
Podla mna ti na to pomoze len nejaka zaplata alebo nasivka. Tie sa daju kupit bars kde v galanterke. Alebo by si to mohla zamaskovat prehozom, vankusom. Ako dalo by sa s tym vyhrat vselieko, je len na tebe aky sposob by ti vyhovoval.