Baby ked je expiry date 2/17 to znamena co v preklade,nepamatam sa...ze kartu este v 2.mes mozem pouzivat+posle mi banka novu ci mam ist na pobocku,konkret.VUB
@janci05 zavisi ako ma nastavenie dorucenie karty...moze to mat nastavene tak, ze jej ju poslu domov, alebo si ju bude musiet prevziat na pobocke...
@janka54321 Ale keby si ju mala prevziať na pobočke, tak by jej mal prísť list, že tam má kartu. Aspoň mne vždy prišiel. Ale asi aj záleží od banky
@77nelinka moze jej prist aj sms...le az v druhej polovici mesiaca, v ktorom karta expiruje...takze stale moze prist info
No v každom prípade, buď príde rovno nová karta domov a nemusí nikam chodiť, alebo príde oznámenie o vyzdvihnutí novej karty v pobočke banky. Nemusí sa teda báť, že jej nová karta nepríde. Ja som mala aj vo VUB a teraz mám v Slov. Sporiteľni a vždy mi domov prišla nová. Niekedy som ani nevedela, že mi končí platnosť až kým som nedostala novú kartu. Banka to vždy načas oznámi.
Mám VÚB a pred 2 mesiacmi mi bola poštou doručená nová karta, nikde som nemusela chodiť.
@veaaa Ano, do konca februára ti platí stará karta, ale za pár dní ti príde nová z banky. Nemusíš nikam chodiť.