Ahojte baby chcem sa opýtať keď napríklad nespravím testy po 3 krát tak mi vodičák prepadne ? Máte stým niekto skúsenosť
@mina0202 keď nespravíš ani na tretí krát tak ti dajú odklad a znovu si musíš zaplatiť skúšky.
Ale to určite dáš
@mb2021 blbost, vela ludi urobi jazdu ale zhodia gumy pri pozdlznom parkovani. Autorka: ano musis zaplatit novy kurz, viem ze ta trema pri skuske je otrasna hlavne ked po tebe bliakaju v aute ako bliakali po nas plus nadavky a pod
Vodičák Vám neprepadne, žiaden totiž nemáte. Ako Vám píšu vyššie, ak by ste nespravili test, cvičisko, jazdu ani po 3.-krát máte 2 možnosti: 1. vzdať to a už to viac neskúšať; 2. zapísať sa do autoškoly odznova, prejsť si opäť teóriu, cvičisko aj jazdy a máte znova 3 platné pokusy (jasné, že si to celé platíte znova). A áno, poznám týpka, čo robil autoškolu dvakrát (t.j. 3 neplatné pokusy (všetko jazdy) plus ešte raz autoškola). Zmenil autoškolu a na 2.-krát mu to už vyšlo (teda testy spravil opäť na výbornú, opäť zvládol aj cvičisko, ale jazda mu vyšla až na 2.-krát (teda na 5.-krát 😉). Nikto zo známych s ním nechcel jazdiť, báli sme sa, keď sme poznali túto jeho "cestu za vodičákom". Teraz už jazdí v pohode (chce to prax) aj na fakt dlhé trasy.
No a testy sú predsa bifľovačka (ak tomu prirodzene nechápete a musíte sa to všetko namemorovať), zoberte v práci dovolenku a drilujte, drilujte a drilujte. Manžel mal suseda, čo vychodil "osobitku" a testy spravil... Nevidím dôvod nespraviť testy na 3.-krát. Ja som napríklad prvýkrát pokazila cvičisko, zaplatila som si kondičné jazdy a asi 2/3 zo zaplatených hodín sme s inštruktorom drilovali cvičisko. Opravný pokus už bol v pohode.
Ako prepadne? Robis si 1.krat autoskolu alebo mas zadrzany vodicak po probleme?