Prenos čísla od operátora

16. dec 2021

Ak si chcem preniesť pausali z telekomu k inému operatorovi zaplatia za mňa pokuty ? Keď už budem u nového môžem si zobrať aj ten najmenší paušál a tie od telekomu už nebudem splácať ? . Vysvetlite my to prosím

stary_ujco
16. dec 2021

Nevysvetlili by ti to lepšie v predajni operátora?

autor
16. dec 2021

Áno viem aj tam pôjdem len som chcela niečo vedieť aj od iných ľudí

stary_ujco
16. dec 2021

Iní ľudia netušia ake mas teraz pausaly, ake chces nove a vacsinou nemaju sajn, aka je v dany den u ktorého operátora akcia.

autor
16. dec 2021

Nie ja som len chcela vedieť že keď mám napríklad v telekome paušál 40 eur a prejdem do Orange môžem si zobrať 20 eurovi paušál ? A splatnosť je 2 roky ?

petamich
16. dec 2021

niektori operatori ponukaju "vykupenie" ale preplacaju zmluvnu pokutu max. do vysky 100-150E a musis si zobrat jeden s vyssich pausalov ;) nie su totiz sprosti, ved to by si kazdy zobral najnovsi iphone napr. v Telekome a o mesiac siel napr. do O2 ti by za neho ten iphone zaplatili a zobrala by som si pausal za 5E 🙏🏻🙈 nie takto to nefunguje

katkamatka7
16. dec 2021

Pokuty za Teba nezaplatia. Kým ich nesplatíš, iný operátor Ti nepovolí ani najnižší paušál.
Ak potrebuješ volať, kúpiš si nové telefónne číslo s kreditom.

romanovic
16. dec 2021

A ja ti radim, aby si davala pozor na i/y - "poradte mi".

stary_ujco
16. dec 2021

Cim skor pochopis, ze na toto neexistuje všeobecná odpoveď, tým viac si to ulahcis...
Lebo odpoveď je ano a aj nie. Lebo ak ma novy operator zaplatit pokutu, môže požadovať aby si si vzala drahsi pausal ...

0silvia0
16. dec 2021

zalezi na akcii, na pracovnikovi a inych okolnostiach. Ked mi telekom nukal opticky internet, zaplatil mi polovicu pokuty od predchadzajuceho poskytovatela, ale to vtedy bola nejaka kampan, ziskavali novych zakaznikov.
Nikto ti nepovie ako to budes mat ty...