Prenos čísla 02 do Orange - cena

28. júl 2022

Dobrý deň, je možné preniesť číslo z 02 do Orange? Prípadne za akú cenu?

paulinam99
28. júl 2022

Číslo by som do Orange už z princípu neprenášala, pretože prístup ku zákazníkom majú podľa môjho názoru najhorší zo všetkých operátorov.

Ale samozrejme, prenos čísla je možný ku ktorémukoľvek operátorovi a prenos je bezplatný. Pred zadaním žiadosti u operátora, ku ktorému chceš prejsť, si však over u svojho súčasného operátora, či máš v databáze aktuálne osobné údaje (číslo OP a adresa) a či máš vysporiadané všetky záväzky (nedoplatky atď.) a či už nemáš viazanosť, inak sú problémy.

paulinam99
28. júl 2022

Orange tento rok druhýkrát zdražuje. Najväčší konkurenti zvyšovali ceny zatiaľ raz

Zdroj:
https://e.dennikn.sk/2947031/orange-tento-rok-d...

autor
28. júl 2022

@paulinam99 paušál, ktorý si chcem dať je pre mňa ako študentku najvýhodnejší práve tam, lebo tam mám zľavu

kacena4
28. júl 2022

vcera som to riesila na pobocke, ak mas viazanost, vedia ti ju za urcitu sumu odkupit takze by si vedela prejst hned podla toho aky balicek by si vzala, ak nemas viazanost tak mozes prejst hned bez problemov vybavia ti to aj na pockanie do 5 dni si u noveho operatora

pukina
28. júl 2022

V O2 nie je viazanost na ziadny pausal, cize nedostanes ani pokutu za prechod k inemu operatorovi. problem je len ak platis za nejake zariadenie, v takom pripade ta ale kontaktuju pri odchode z O2, ci chces vyplatit zariadenie jednorazovo alebo je tam potom moznost si zriadit O2 fer cislo, za ktore nic neplatis, iba cez neho splacas zariadenie. Ale teda orange uz never ever, mala som tam cislo 15 rokov a sluzby a vyhody nielen pre dlhodobych zakaznikov nula bodov, nehovoriac o neustalom zdrazovani.