Dobry vecer. Dnes sa mi na dedine stala tato neprijemna vec. Isli za mnou dve biele dodavky, ktore zastavovali, ked som spomalila. Tvarila som sa ze vchadzam do dvora, bola som von aj so psikom, tak pridali a odisli. Velmi som sa zlakla. Nemuselo to nic znamenat, ale mam strach. Bola som aj teraz vecer vencit psika a kazde auto ma strasne vystrasilo, dokonca som zacala utekat 😟😔 co mam robit? Zvelicujě? 😕 dakujem za odpovede
Tak neviem ako tu my pomozeme, ale mala by si informovat policiu. Tiez by som asi vencila s niekym este. Mas nejakeho psickara, rodinu, kamosky? To tiez pomoze a sleduj ci tie dodavky niekde neuvidis. Odfot si potom ecv vozidla a mas dokaz v ruke.
Už tá biela dodávka niekedy niekoho uniesla? Či sú to stále tí istí amatéri, ale teraz už storoční?
@kiki68 Je to uplne zbytocne, davat nieco na policiu. Vzdy aj tak povedia, ze je to HOAX 😤
@abbey1 Prajem ti, aby si nikdy nemala taky pocit, ako ja dnes 😉
Autorka vôbec nezveličuješ je prirodzené, že máš strach mohla by si prezradiť v akom okrese to bolo? Skús si pozisťovať či tie dodávky nevideli aj iný ľudia
Ahoj minimalne byt ostrazita, ak nahodou ich znovu uvidis treba si zaznamenat cisla znaciek, a povedat o tom znamim. Urcite. Apson muzovi otcovi a tak.
Možno sa len chceli opýtať na adresu alebo na niekoho meno ci náhodou nepoznáš... Netreba sa hneď báť 🙂 a myslieť na najhoršie
@miankass oni stali za budovou a ked som presla, tak nastartovali..
No nechodiť von po tme....počas dňa sa neboj, ved ak by k niečomu prišlo, všade kopec ľudí a začneš kričať...okrem iného na dedine každý každého pozná.....ak by sa to opakovalo, povedz o tom niekomu a je jedno či s tým pôjdeš na políciu, povieš to rodičom, priateľovi....
Kedykoľvek som niekde kde niečo hľadám, pribrzdim pozeram a ked nájdem idem ďalej (to isté ked mam odbočiť na neznámom mieste...) rýchlejšie nech nezdrziavam na ceste ostatných.... Biele dodávky - pracanti ktori idu z roboty a ked ide pekna baba ešte spomalia aby pozerali... 🙄 Stali za budovou ked si prešla tak nastartovali-ty si presla a oni naštartovali, najprv isli pomalšie ty si sa v tom urobila ze vchádzaš do dvora a dodávka zrýchlila?? Tak chápem situáciu... neviem ci si šofér slabšie auta sa rozbiehajú pomalšie, možno mali dodávku nalozenu a išli opatrne atď atď... Napada ma xy iných "praktických" dôvodov. A ak by sa to niekedy zopakovalo tak potom o tom povedz rodičom
Nabuduce si zapamataj spz a zapis do mobilu, pre pripad, zeby sa to este stalo tebe alebo niekomu inemu. Urcite dodavku nefot. Zdover sa rodicom, ale bud bez strachu. Ktovie kto tam bol a z akeho dovodu zastavoval, mohlo to byt z akehokolvek dovodu...
A mobil si nemala pri sebe? Ludia tocia kadejake blbosti, vsetko si nahravaju aj to co by nemali, tak preco nevyfotit, nenatocit nieco, co sa mi nezda? A dnes ma aj kopa aut kamery, je pravdepodobnost, ze urcite jedno co slo okolo malo kameru, domy a komercne budovy maju kamery, dokonca aj male dedinky dostavali dotacie na kamerovy system, verim, ze keby sa nieco take stalo a ty ides na policiu, tak by policia vyzvala verejnost alebo by sla za majitelom kam. systemu a vyziadala si zaznam.
Ale skor to vidim na nahodu, ako pisu dievcata vyssie.
Väčšina dedín ma už kamerový systém. Zisti, či ho nemá aj tá vaša.
mozno kurier? hladal cislo domu?
Tiež sa mi to raz stalo. Nasadla som do auta na parkovisku, vyrazila a krátko po mne aj dodávka. Všimla som si, že ide za mnou veľmi dlho, hoci som išla nezaujímavou časťou mesta a menila smer. Keď som pridala, pridala tiež, keď spomalila, to isté. Chvíľku som sa vozila, presla niekoľko križovatiek a oni/on stále za mnou. Chcela som ísť domov, ale bála som sa dať im vedieť, kde bývam. Tak som zaparkovala k Bille, rýchlo vystúpila a vbehla dnu. To auto chvilku stálo na parkovisku, nikto nevystúpil a odišlo. Rýchlo som sa vrátila do auta a nahlila sa domov. Tiež som bola vystrašená, takže ti úplne rozumiem, nie je to príjemný pocit.
Fuha, ja by som tiez bala. Nabudúce skus spz odsledovat. A nahlasit to ozaj, nech sa aj ostatní maju na pozore.
Nebojte sa, myslím, že to nič neznamená...možno niečo riešili medzi sebou a spomalili a zrýchlili nezávisle od toho, že tam ste. Nemyslím si, že dve dodávky sa extra zaoberajú venčiacimi sa psíkmi a ich majiteľmi. Nebojte sa, zajtra ráno smelo aj so psíkom 🙂