Prenajali by ste byt Vietnamcovi.?
ano pokial ma naporiadku viza nevidim problem .. covek jak clovek hlavne ze plati
My sme niekoľko rokov prenajímali dom vietnamskej dvojici. Napokon boli i na našej svadbe. ;)
Nad nami oproti bývali v podnájme Číňania, milí, slušní ľudia
poznam vietnamcov ktori rozpravaju ze im nerozumiet, maju aj cinsky obchod a su tam staaaale...a ich deti rozpravaju krasne slovensky a v skole sa ucia na ciste jednotky, spravanie ukazkove, deti ciste, syte a dochadza dokonala..
ved si o nom/nich zisti co to..a tak sa rozhodni
@michaltat ono je to velmi klamlive, ja som byt prenajala slusnemu bielemu paru a vratil sa mi totalne zniceny. Nieco strasne. Preto netreba mat predsudky.
Áno, úplne v pohode.
Ono, problem je ten, ze vietnamci ne-vietnamci, to, ci su prasce sa dozvies az po ich odstahovani. Po tretom slovenskom pariku mi byt stoji prazdny uz 2 roky... Nikdy viac ho neprenajmem, uz len z ucty k nehnutelnosti :D
oproti mne byva sice Korejcan,uz cca 7r...ale je to najlepsi sused👍kludny,nekonfliktny,uctivy a vzdy usmiaty...ja mu nosim,ked nieoc napeciem..zboznuje palacinky a fanky 😀 on poda detom nejake ich sladkosti alebo aj synovi podaroval lego na narodky,ked som ju doniesla z torty ..zlaty bol..bezal do tesca a o chvilu zvonil a gratuloval😍...vzdy nam donesie nieco na pamiatku z dovolenky doma..uz som od neho dostala niekolkox masku na tvar 😀 to som uplne nepochopila...ci tak hrozne vypadam a mam so sebou nieoc robit😅 alebo sa chce podelit s niecim kvalitnym 😀 kedze,on tie masky sam pouziva...uz som ho tak stretla na chodbe😀
Radsej vietnamec ako ...no tamti
@jarmila2010 o Korejcanoch som to už počula, že si potrpia na kozmetiku a presne som sa čudoval, keď kamoske daroval masky na tvár, ale ona vravela, ze u nich to tak je. 🙂
ja dosť dám na prvý dojem....ale v podstate áno
@any_soj mne niekto hovoril,ze maju velmi kvalitnu kozmetiku 🙂 a naposledy som dostala takuto 😀 a celkom sme sa pobavili,ze co tym darca chcel povedat😅inak,prevazne nosi jednotlivo balene mokre papierove masky...
Vedla mojej znamej si kupili dom nejaki Aziati. Povedala mi, ze lepsich dusedov si nemohla priat.
@jarmila2010 kórejská kozmetika je kvalitná
Áno ak by sa mi pozdával ako ktokoľvek iní. Určite by som neriešila to, že.je vietnamec
Ze ti vobec nepadne polozit tuto otazku je na zamyslenie... Asi inklinujes k diskriminacii ludi
Kamoši prenajali byt žene, ktorá je zo Sýrie, dostala na Slovensku azyl, po slovensky nevedela ani ceknúť, keď sa s nimi stretli, prekladala do angličtiny ženina 14 ročná dcéra, s ktorou tu je. Normálne slušné osoby, dievča chodí so slovenskej školy, mama sa pomaly učí slovensky, našla si aj prácu ... nemajú nikoho, o celú rodinu prišli, chcú tu proste začať normálne žiť a nie furt riešiť, či dožiješ večera. Veď si o nich skús čosi zistiť, čo sú to ta ľudia a nerieš národnosti.
Tak ja som hneď chcela napísať že asi nie skôr nie. Ale teraz chcem Vietnamca za susedaaaa😅
ja som mala v prenajme rumuna. Este aj tak vyzeral :D mala som trochu obavy, ale nakoniec to bol ten najlepsi najomca co som kedy mala.
Ono asi tito ludia zo zahranicia su happy, ze maju kde byvat, ze maju pracu, zarobia nejake peniaze. Nechcu si vyrabat problemy a chcu slusny zivot.
Predsa len u nas to stale nie je take zvycajne, ze je tu kopec inych narodov.
áno, prečo nie? po mojej skúsenosti s vlastnou rodinou by som jednoznačne uprednostnila vietnamca 🙂
Pod nami byva cinska rodina. Hotova katastrofa. Uz sme z nich na prasky. A tento tyzden sme sa dozvedeli, ze prave kvoli nim sa odtialto odstahovali uz 3 rodiny. Pocas lockdownu v marci si tam zriadili nechtove studio (ich muselo byt ofocialne zatvorene) a byvalo ich tam 16. Majitel bytu musel zakrocit (nechapem, preco im nevypovedal zmluvu).
Ale nie vsetci taki musia byt. Takze treba overovat hlavne prijem, ako u kazdeho ineho.
Samozrejme, podľa mňa sú to väčšinou veľmi milí a poctiví ľudia.. v mojom okolí ich je veľa a vždy sú pracovití, cestní a mili.. jedna rodina tu má reštauráciu a je to najlepsie jedlo a sluzby široko daleko.. nemala by som problém s tým prenajat im byt..
@jarmila2010 korejske masky su mega popularne v azii Cize ti dal co si mysli vseobecne co ako žena chces .. vsetky baby v cine japonsku aj rusku ich chvalia pocula som o nich ked som bola v Hong Kongu. Ale Neviem preco je to taky big deal ci ich nevyvažaju ..
@jarmila2010 😀 manžel bol na sluzobke v Korei a tiež mi doniesol tie ich masky 😀 tak teraz neviem,čo si mysliet 😀 no ale vážne, odporúčali mu ich,že sú výborné 🙂
@miadi
@dominika126 ja to beriem,ako milu pozornost 😉 ...a obcas ich pouzijem...ale neviem ich nejako zhodnotit,kedze ziadne zmeny na sebe nebadam...
@jarmila2010 perfektny sused. 😂shreck maska 😆moji susedia su z holandsko svajciarskej sekty a jedine co mi dali je čierny dym ked palia plechovky a kto vie čo. ( a uz nastastie ich deti nekradnu dekoracie z verandy)
@michaltat ak to je vietnamec dlhodobo zijuci na slovensku, ktory rozprava pekne slovensky, tak by som nerobila rozdiely. Ale ak by to bol taky ten vietnamec, ktory predava v "cinakoch" a nerozumiet mu pol slova, tak takemu asi nie :D