Ahoj, viete niektorá preložiť tento text do slovenčiny? Ďakujem
O tom je to,že ju/ ho nemáš rád/rada a predsa ju sleduješ 🙂
To, čo sa tu na okolí deje, je strašné. Tí idiotskí ohovárači, ktorí si myslia, že vedia všetko, ktorí si myslia, že ti povedia tutovku, pričom ani netuší, akú sprostosť tára, ohovára a stále okolo najväčšieho rozprávača(ohovárača) je najväčšia sračka, takže nech mi nikto nemudruje. Lebo mňa uraziť, alebo dostať ma do nepríjemnej situácie ani jeden nedokáže! Nehovoriac o tom, že samozrejme každý z nich ma nenávidí a predsa sa trasie, sleduje môj profil, každý môj krok, presne vie, kedy a čo zverejním. Tvoj nepriateľ je tvoj najväčší fanúšik, lebo ten, kto má šťastný život, serie na iného! A úprimne, ja z takýchto zlých špinavcov žijem. Ale každý zázrak trvá len 3 dni...nemajú ani potuchy o svete instagramu, alebo o tom, v čom mi vystupujeme. A verte mi. Viem, že každý jeden z vás až do jedného takmer ako prvý prečíta toto story(príbeh) a ja rovnako vzpriamená, na vás naďalej seriem, budem sa niesť, šťastná a pyšná. A vôbec ma netrápi, kto si čo myslí, môžete byť radi, že 3 dni máte čo riešiť, je o čom debatiť. Ale dokedy ma vy nenávidíte, a rozprávate tutovky, ja budem stále úspešnejšia.
"Nikto ťa nesleduje viac, ako ten, kto ťa neznáša."
@wade
@adkoalauri
@mergimar ďakujem!❤️
Google Translate