Preloženie textu do slovenčiny

26. apr 2022

Ahoj, viete niektorá preložiť tento text do slovenčiny? Ďakujem

wade
26. apr 2022

Google Translate

adkoalauri
26. apr 2022

O tom je to,že ju/ ho nemáš rád/rada a predsa ju sleduješ 🙂

mergimar
27. apr 2022

To, čo sa tu na okolí deje, je strašné. Tí idiotskí ohovárači, ktorí si myslia, že vedia všetko, ktorí si myslia, že ti povedia tutovku, pričom ani netuší, akú sprostosť tára, ohovára a stále okolo najväčšieho rozprávača(ohovárača) je najväčšia sračka, takže nech mi nikto nemudruje. Lebo mňa uraziť, alebo dostať ma do nepríjemnej situácie ani jeden nedokáže! Nehovoriac o tom, že samozrejme každý z nich ma nenávidí a predsa sa trasie, sleduje môj profil, každý môj krok, presne vie, kedy a čo zverejním. Tvoj nepriateľ je tvoj najväčší fanúšik, lebo ten, kto má šťastný život, serie na iného! A úprimne, ja z takýchto zlých špinavcov žijem. Ale každý zázrak trvá len 3 dni...nemajú ani potuchy o svete instagramu, alebo o tom, v čom mi vystupujeme. A verte mi. Viem, že každý jeden z vás až do jedného takmer ako prvý prečíta toto story(príbeh) a ja rovnako vzpriamená, na vás naďalej seriem, budem sa niesť, šťastná a pyšná. A vôbec ma netrápi, kto si čo myslí, môžete byť radi, že 3 dni máte čo riešiť, je o čom debatiť. Ale dokedy ma vy nenávidíte, a rozprávate tutovky, ja budem stále úspešnejšia.
"Nikto ťa nesleduje viac, ako ten, kto ťa neznáša."

autor
27. apr 2022

@wade
@adkoalauri
@mergimar ďakujem!❤️