Počuli ste o prelete?
Nemáte strach?
Preco by sme mali mat strach? Ved to nie je nic vynimocne? Mas na mysli nejaky konkretny? Myslis, ze doteraz nelietali?
@janai1
@dskjhfdlkdjhl dúfam ze je to dobre prepočítané nedrcne nas
@panizima dobré ráno..preletel už viac ako pred týždňom 🤣🤣🤣
@panizima Ved si o tom nieco precitaj, nepanikar z nevedomosti.
@mamamasama 27.5. By mal letiet
@panizima Tu si pozri aspon nieco
http://fyzika.jreichl.com/main.article/print/10...
A lietaju kazdorocne, takze ak si sa doteraz nebala, tak vo svojom pozehnanom veku by si sa snad nemusela uz bat.
@dskjhfdlkdjhl čím je človek starší, je sklucenejsi
@panizima no, ja som starsia ako Ty, ale sklucena naozaj nie som. Staci byt v obraze a potom by si sa nemusela bat toho, coho sa netreba.
a čoho sa bojíš? veď keď padne bude hneď po všetkom. A viac nás to trápiť nebude.😅
Hned mi zisiel.na um film od Larsa von Triera - Melancholia😉
Asteroid preletí vo vzdialenosti viac ako 4 milióny kilometrov od našej Zeme, konkrétne 4 024 720 km, čo je vyše 10-násobok vzdialenosti medzi Zemou a Mesiacom.
Snáď to len dobre vypočítali 🙂 veď prelety meteoritov nie sú nič nezvyčajné, o väčšine ani len netušíme.
@dskjhfdlkdjhl naozaj som dnes čítala že 27.5. O 16,35 by mal letieť. A hrdlo mi zovrelo
"ja by som ho nechcela v záhrade" 🤣🤣🤣 juj, dobre som sa zasmiala.. tak Slováci už nie sú iba Homofóbni, Xenofóbni a nevedomí, ale najnovšie asi aj Astrofóbni 😅 chudák asteroid, už si ani nemôže letieť vo vesmíre kam chce on
A keby aj spadol meteorit na nas, co by to pre teba znamenalo, keby si tuto informaciu vedela dopredu? Ze proste zijes len do 27.5. a potom to tu buchne? Urobila by si nieco, co dlho odkladas? Zacala by si rabovat obchody? Sla by si na spoved a cakala? 🤔
@kvetinka75
Dúfam, ze k tomu nepride
Budem hnusna, ale asi sa na Slovensku rozsirila taka choroba-nasrate v hlave.
@dskjhfdlkdjhl 👍mas pravdu, to je ovela horsie, ako pandemia korony.
@dskjhfdlkdjhl ved ta nikto o to neziadal
@elizabet173 ani teba nie
@panizima O co ma nikto neziadal? Bojis sa niecoho, coho sa aspon trochu vzdelany clovek bat nemusi, staci byt trochu v obraze. Snazili sa Ti to tu viacere, vratane mna, vysvetlit, aj tak sa stale bojis. Tak sa boj.
@panizima o co ma nik neziadal? Ja som na teba vobec nereagovala
@panizima možno by to ani nebolo zlé a ľudstvo začne od znova, až žasnem čo niektoré dokážete.
@dskjhfdlkdjhl písala si mi sama, nemusela si sa ozyvat
@elizabet173 ok
@panizima chcela som Ta upokojit, ale vidim, ze niektori ludia sa radsej budu bat, akoby mali nieco pochopit. Pritom strach by mali mat skor zo svojej hluposti.
@kvetinka75 podobne ako pri potope... Prvý krát som tu napísala, aj naposledy
@panizima z čoho?