Prekvapenia dňa

janet24
20. apr 2013

Ahojte maminky predavam odrazadlo za 8 eur bez postovneho.Dnes sa mi ozvala jedna pani kopirujem ju"Ahoj, zobrala by som toto odrazadlo za 7,0€ vratane postovneho. Co Ty na to? a moja odpoved" ahoj lenka co keby som ti to rovno poslal na svoje naklady a zadarmo co ty na to?"

Usmevne hned mam lepsiu naladu

vejula
20. apr 2013

@janet24 to je normalne že ludia skušaju. Stači povedať nie a je vybavene 🙂

sashabb
20. apr 2013

@janet24 to je ešte dobré 🙂 mne prišla ponuka na vec za 35€ "kupim za 10€ predajte mi ich prosim prosim" 😀 tak som si pomyslela svoje a nereagovala

fiffinkaa
20. apr 2013

haha my sme predávali novú telku, povodná cena bolo 860 e , stará 3 mesiace so záručákom, predávali sme za cenu 590 e a písali nám že či ju nedáme za 200 e!!! a takéto ponuky padali 😀
@janet24

anuska74
20. apr 2013

Ja napr. by som ak by nebol iný záujemca, aj dala. Ale ja nejako neviem predávať,ja sa chcem čo najskôr zbaviť. A podľa mňa treba skúšať, ale trocha slušnejšie sa dá.

janet24
autor
20. apr 2013

@vejula
@sashabb
@fiffinkaa
@anuska74
ale jasne len mi to spravilo naladu a chcela som sa s vami podelit o zazitok 🙂

traktor
20. apr 2013

je tu aj tema https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/skusenosti-s-predavajucimi-na-modrom-konikovi/ ..ono sa to stava casto..baby skusaju, niedy uspeju a tesia sa, ze kupia lacnejsie..pripadne, aj ked sa nedohodnu na nimi navrhovanej sume, predavajuce vedia pôvodnu sumu o trosku znizit..nie vzdy samozrejme, su predavajue, co maju pevnu sumu..ale je pravda, ze niektore navrhy su fakt usmevne 😉