Preklad - hebrejčina

margolet
26. jan 2024

Ahojte. Vedel by mi prosím niekto pomôcť s prekladom hebrejského ručne písaného krátkeho textu (asi 10 riadkov)? Bližšie info v IP.

ibatanecnica
26. jan 2024

neskúšala si prekladať viet? Nepoznám nikoho kto by tento jazyk aspo ňtrošku ovládal tak mi len toto napadlo

margolet
autor
26. jan 2024

@ibatanecnica Je to rukopis, nie je to pre neznalca jednoduché identifikovať jednotlivé znaky.

ovaaa
26. jan 2024

Daj si Google prekladač a odfoť a máš preklad.

margolet
autor
26. jan 2024

@ovaaa keby to bolo tak jednoduché, nepýtala by som sa.... Je to rukopis, ktorý stroj nedokáže prečítať, potrebujem niekoho, kto ten jazyk ovláda a vie to prečítať. Aj po slovensky keď niečo napíše lekár, tak prekladač to proste neprečíta...

ibatanecnica
26. jan 2024

@margolet tak skús prekladateľov alebo prekladateľské agentúry

margolet
autor
26. jan 2024

@ibatanecnica skúšala som, majú vyťažených lingvistov

ibatanecnica
26. jan 2024

@margolet aj iné agentúry?

margolet
autor
26. jan 2024
ibatanecnica
26. jan 2024

na FB mi našlo toto Hebrejský jazyk - kurzy modernej hebrejčiny, preklady - skús pozrieť
je tam aj číslo

margolet
autor
26. jan 2024

@ibatanecnica vďaka

margolet
autor
26. jan 2024

@ibatanecnica môžem poprosiť poslať to číslo do IP? Ja totiž nemám FB

ibatanecnica
26. jan 2024

@margolet poslané

magdalenal
26. jan 2024

@margolet posli mi to do spravy. Hebrejsky trochu viem. Mozno sa mi to podari. O aky text sa jedna?

jasminet
26. jan 2024

Skus si najst statnu jazykovu skolu, myslim, ze ucia aj hebrejcinu. Mozno ked niektoreho ucitela poprosis...

margolet
autor
26. jan 2024

@magdalenal som ešte v práci, napíšem keď prídem... Zatiaľ ďakujem 😊

monillia
26. jan 2024

@margolet si na instagrame? Prípadne FB je tam jedna kočka žije tam 13 r ,vie hebrejsky mohla by ti pomôcť. Prípadne mi to pošli do IP preposlem jej to