Napriklad v cakarni u lekara?
Ešte koľko krát sa tu bude téma zdravenia rozoberať a zakladať ďalšia a ďalšia diskusia? Keď niekam prídem, pozdravím. Je to základ slušnosti. Keď niekto nezdravi jeho problém, pomyslím si svoje a neriešim.
Ľuďom dnes naozaj chybaju základy slušného správania, úcta, respekt a také tie základné veci ktore nám vstepovali rodicia.
Nie.
Nevadi, spravanie druhych nemam ambiciu riesit/napravat, pre mna je dolezite moje spravanie.
Nie, neprekaza. Niekedy si o takom cloveku pomyslim svoje, ale inac mi je to uplne jedno, ze niekto vyrastol v dzungli
Nepozdravia či neodzdravia? ... to sú dve rozdielne veci ... keď vojdeš napr. do čakárne, by si sa mala prvá pozdraviť Ty, či? ... ja nemám problém pozdraviť sa, či prídem do potravín, či na poštu, či do čakárne k lekárovi atď. ... nejako neriešim, či sa mi ľudia odzdravia ... za mňa je to slušnosť, tak som bola vychovaná.
@dzulli1980 NEPOZDRAVIA
ja sa pozdravim, ked niekam vojdem alebo odchadzam, a to ci ma niekto odzdravi nejako neriesim... spominam si vsak raz ked som prisla do jedneho obchodu s oblecenim, pracovali tam take 2 mlade baby, pozdravila som ich, pozreli na mna a nic bavili sa dalej, potom som sla platit, podala som predavacke peniaze so slovami "paci sa" na to tiez nic nepovedala, az som si zacala mysliet, ze je hluchonema 😀 to mi prislo divne, kedze ako predavacka by sa mala aspon odzdravit, podakovat...
A prečo by Ťa mali zdraviť, keď niekde prídeš? ... pozdraviť by sa mal ten, ktorý napr. do tej čakárne vchádza, tí čo sú tam by mali odzdraviť.
neprekáža, ale v situácii, keď sa to očakáva si pomyslím, že je to proste teľa
@dzulli1980 ZAMOTALA si to. NEMYSLIM otazku tak ako ty pises.
@viesta Ty to z akeho dovodu lajkujes, ak ona to zamotala?
@jaroe Protirecis si. Ak si myslis, ze je tela, potom ti to prekaza.
Jaj, ty este aj sledujes kto co likuje. No zbohom aleluja.
Nič som nezamotala, Ty si to zrejme nezrozumiteľne napísala ... no stále si nenapísala dôvod, prečo by Ťa mali zdraviť, keď niekde prídeš ...
@dzulli1980 OCH. Ty to nechapes doteraz.
TY sedis v cakarni. Niekto pride. Nepozdravi ta. Vadi ti to?
Uz rozumies zadaniu alebo CO?
Keď sedím v čakárni, niekto príde a nepozdraví ma, vôbec mi to nevadí, popravde nikdy ma nenapadlo sa niečím takýmto zaťažovať ... je to vizitka každého jedného ... asi nemáš iné problémy, keď Ťa toto dokáže rozhodiť tak, že musíš kvôli tomu zakladať diskusiu ... kus sa upokoj, očividne, podľa Tvojich reakcií, máš labilnejšie nervy.
@dzulli1980 Ani mne NEVADI, ak ma v takom pripade cudzi clovek nepozdravi. Ani si nic o nom NEMYSLIM, lebo na to nemam cas. Ale tu uz v TRETEJ diskusii vsetky pisete o zdraveni a nezdraveni.
Keby vsetci ludia mali slusne vychovanie, keby ovladali aspon zaklady etikety, keby mali aspon zakladnu uctu voci ostatnym, nemusela by byt tretia diskusia o zdraveni, Kazdy by vedel, co ma robit, nemusel by sa na taku samozrejmost pytat.
Ďalšia debata na túto temu... tak mne osobne to je jedno, pozdraví dobre, nepozdraví tiež dobre...neriešim, šak ked toho človeka nepoznám môže mi to byť jedno. Ja napr. zdravím, ľudí čo sa poznáme, susedov, lekárov alebo celkovo niekto s kým idem viesť rozhovor alebo niečo, alebo ked niekto aj ked náhodný pozdraví na ulici tak odzdravím ale sama od seba to nerobím
@mesiacikluna ano
aj ja mam taky pristup
Ale nie vždy stihnem zareagovať :D na náhodného človeka lebo to nečakám čiže občas nepozdravím lebo ja som dosť taký snílek, vo svojom svete :D :D
Vôbec by mi to nevadilo. Ja keď prídem niekam tak som vychovana sa pozdraviť. Keď to niekto iný nevie, mne to je jedno
Neprekaza,kazdeho vec. No ja sa zdravim vsade.