Prejav lásky 3 roky po svadbe

24. júl 2021

Ahoj. Je prosim vas normalne, se mi manzel 3 roky po svadbe neprejavuje lasku, uznanie naklonnost? Absolutne ziaden prejav? Fungujeme ako rodina s 2 rocnym dietatom, no chyba mi niekedy pocit uznania.inak je to medzi nami celkom fajn, ale ano 1 som nevidela nepocula ze ma asi ma naozaj ma rad. Skor pocuvam nadavky ako nieco dobre. A to pri nadavkach nesetri ak sa mu nieco nepaci. Podotykam, blbosti. Nema dovod mi nadavat. Ale ide to. Niekedy man pocut ze som na krizovtke a sstopujemA to naozaj, aj za hluposti

kkovacovak
24. júl 2021

Nie, nie je to normálne a ani nie je normálne aby ti stále nadával ani 20 rokov po svadbe.

buberova
24. júl 2021

U nás tiež 2 roky po svadbe funguje uznanie, pochvala, podpora a nie nadávky.. nie je to v pohode

madeline1
24. júl 2021

Nadavat by ti nemal nikdy.

jana_eyre_2
24. júl 2021

A kedy vám je fajn, keď nešetrí nadávkami? Mne môj muž nejako lásku slovné nevyznáva, nie sme na sladké recicky, lásku prejavuje inak.. ale vzivote mi nenadaval, ani keď sa hádame.. nikdy..

viera321
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
deti95060810
24. júl 2021

evidentne ho už láska k tebe prešla...😉

tramtada31
24. júl 2021

Môj otec mame stale udeľuje slova uznania sám od seba. Ja si ich tiež musím slovne u manzela “vynucovať” napr ako ti chutilo a potom povie, že výborne si to navarila atd. Ale je to aj v povahe, aj naučenim z domu a nemá to manzel v sebe. Na druhej strane sa aj sám chytí roboty-domácich prac, či deti zoberie von a ten vklad do vztahu/prejav lasky je zrejme z jeho strany takýto, že miesto slov sú to ciny(služby)

matkahelka
24. júl 2021

to kde vy zeny na takych exotov chodite? toto je dnes uz druha diskusia, kde chlap nadava zene... som zhrozena. ja som vydata 13 rokov, mna muz uplne standardne oslovuje zdrobneninou mojho krstneho mena, este aj pocas hadok. za 13 rokov sa stalo snad 4-5x, ze ma oslovil menom, bez zdrobneniny, to ked uz bol fakt vytoceny. ale to je maximum. ziadne pejorativa. to si teda nedokazem skutocne ani predstavit, aby mi muz, ktoreho milujem, on miluje mna, mame spolu rodinu, nadaval. fuj.

dzulli1980
24. júl 2021

Ja si teda na nejaké takéto prejavy náklonnosti nepotrpím, no vidím na správaní manžela, že mu na mne, na dcére záleží ... zarobí na rodinu, pomáha mi, nechodí po krčmách, necurví sa, keď si potrebujem oddýchnuť, postará sa o dcéru ... keď tak lovím v pamäti, poslednýkrát mi povedal, že ma ľúbi, hádam ešte za slobodna ... skutky sú dôležité, nie reči.

euka210
24. júl 2021

nie je to normalne, my sme 10r manzelia a stale sa mame v ucte, hoci niekedy sa pohadame, ale nadavky nikdy

marcellka32
24. júl 2021

Chlap, ktory ťa ľúbi ti nebude nadávať...ten tvoj si ťa neváži, nelubi ťa, ale ty to tolerujes naďalej, takto chces žiť? Sama si odpovedz

kitycat
24. júl 2021

A akym stylom ako nadava? Napr. mu nechutia kekse co si vybrala v obchode, pri telke ste si ich otvorili, jete a jeho reakcia je "fuj, tie kekse chutia na picuu" alebo "fuj, to su hnusne kekse, ty picaa co si take kupila"?

To nemas usta, aby si ho stopla? Nechas si serinkat na hlavicku?

elizabet173
25. júl 2021

ako si reagovala, keď ti prvý krát nadával? Sklopila si uši a šúchala pätami? Niektorí muži potrebujú tiež vymedziť hranice, že toto teda už nikdy, bohužiaľ. Medzi vami nie je úcta a to je zlé

komplikovana
25. júl 2021

Nadavky do vztahu nepatria. Preco ma potrebu po tebe slapat? Robi mu to radost? Ste rovnocenni partneri tak preco? Nabuduce ak bude mat reci mu povedz, ze ak ti nema co pekneho povedat, nech si blbe reci necha pre seba a viac ho pocuvat nebudes. Ak ma nejaky problem, da sa povedat aj bez nadavok, ako dospely clovek by sa mal vediet vyjadrovat slusne.

sense
25. júl 2021

Ako dlhos te boli spolu pred svadbou? Predtym to boli len vyznanis a uznania alebo aj tiw nadavky...

Moj ex sice nebol co sa citovych prejavov tyka nejak extra ale teda nadavky neboli vobec

aaao
25. júl 2021

Zase to pisem…KDE MAS ROZUM A SEBAUCTU???? Jasne a dalej zostavaj v takom vztahu nech sa aj to dieta tomu nauci….Ci uz dcerka sa nauci ze je to normalne ze sa chlap ku nej chova ako k handre, alebo chlapec ktory sa nauci nulovej ucte ku zenam. Nehovorim ze treba hned rozvod, ale vazne dopustis takyto priklad pre tvoje dieta? Len nad tym porozmyslaj.

elenita
25. júl 2021

My sme v podstate mladomanzelia...ale lasku si vyznavame kazdy den, kazdy vecer sa spolu dlho do noci rozpravame, kazdy den pocuvam slova uznania, podakuje za ranajky, veceru, ja ho takisto pochvalim, zaujimam sa, ako sa citi, povie mi, co bolo v praci, atd...Ale myslim si, ze toto je dolezite nastavit si na zaciatku. Ak takyto nebol ani pred svadbou, potom sa uz tazko dockas. My sa napr.aj rano pred vstanim este dlho tulime, objimame, radsej sme hore od piatej, ale bez poriadneho pomaznania manzel neodide ani do prace 🙈 A to som velryba v 9.mesiaci 🙈 Aj cez den sa pritulime, pobozkame...kedykolvek. Pomaha to udrziavat aj dusevnu blizkost. Ale kazdy chlap to ma inak. My sme nastastie obaja dotykovi.