Prislo mi z kriminalnej policie predvolanie svedka vo veci zrazendho cloveka auto chodec stalo sa to pred cca rokom auto mal vtedy pozicane kamos ktory to videl a odisiel odtial mba predvolali 29.6. Nedosiel som tam zabudol som na to mal som zdravotne problemy 1.7. Som volal vysetrovatelovy nedvihal tak som tam isiel a povedaly mi ze ma dovolenku dva tyzdne ze mam dojst potom.co mam teras robit?co mi hrozy?mozu mi zobrat vodicat a dat pokutu? Dakujem
Predpokladam ze ked ta predvolali, tak mas nejake cislo spisu - Pouzi to cislo spisu, napis list kde sa dodatocne ospravedlnis za neucast a pridas kopiu potvrdenia od lekara...
@lukas88888 nemozu ti zobraz vodicak. Mas predvolanku, tam je cislo, za dva tyzdne zavolaj vysetrovatelovi a poziadaj o iny termin. Bezne sa to stava, ze niekto nepride, normalne sa da novy termin. Nestresuj.
"Povedali mi, ze mam prist o 2 tyzdne"....co asi ine chces robit? Okrem toho mas predpokladam doklad, ze si mal zdravotne problemy a predlozis ich vysetrovatelovi