Ahojte. V poslednej dobe sa mi dejú veľmi divné veci. Niečo poviem a o pár hodín sa to stane. Pred dvoma dňami som vo sne videla známu v svadobných šatoch (predzvesť úmrtia v rodine) a nikomu som o tom nepovedala. Mama mi na druhý deň spomínala, že starý otec osoby ktorú som videla v svad. šatoch je zdravotne zle - povedala som jej na to, že mám pocit že umrie. O pár hodín naozaj zomrel. Takýchto "predzvestí" nielen o úmrtí mám v poslednej dobe naozaj veľa a skoro všetky sa mi vyplnia.. Celkom ma to desí. Mám to ignorovať?
Mne sa to tiež stáva, taka predtucha,, nikomu nič nepoviem a potom sa to skoro vždy splní,,,
Aj ja som cítila že mi. Blízka osoba zomrie... Nevedela som kto no vedela som ze sa niekto áno... 😑
@silviazlat aj mne sa niekedy snivaju “prorocke sny”. Kedy a o com neviem ovplyvnit - niekedy by som si moc zelala, aby som daco vedela dopredu. A to, co sa mi sniva, neviem ani odvratit, uz to mam rokmi overene. Vacsinou viem ten prorocky sen odlisit od obycajneho - lebo povacsine sa mi snivaju same kraviny. Kedysi sa mi snivali taketo sny velmi casto. Potom roky nic a zrazu jeden taky. Odkial ta informacia pochadza, a preco prave ta, neviem, ale vacsinou som za nu vdacna. O smrti sa mi vsak nastastie este nikdy nesnivalo.
Prosím ťa nevieš nahodou či som tehotná 😁🤷
tak myslim, ze zeny maju taky siesty zmysel a kazdej sa to raz za cas stane. nie je to ale tvoja vina, ze zomrel ak by ti to napadlo a nemohla si s tym nic spravit
@kristina2015 ak ťa nepozná nemá ti to ako predpovedať...si pre ňu neznámy človek. Môže sa jej snívať že niekto je tehu, len nevie že si to ty.... Aj na tehu sú sny , ktoré predpovedia že žena bude tehotná.... Len to je takým ľuďom ťažko písať - vysvetľovať keď s tým nemajú skúsenosti resp. nemajú sny ktoré sa im plnia...😉
Viem o čom píšeš.... Mne sa to stalo už x krát... Je to aj dosť na figu, vieš že niekto zomrie, že sa niečo stane a ty to nevieš zastaviť, nevieš to zvrátiť... U mňa sa sny plnia nie do 2-3 dní, ale do 2-3 týždňov max mesiac....😉
@deti95060810 iba som skúsila 😉🤷
aj mne sa to stava 🙂 a tiez mavam velmi casto deja vu
@silviazlat Samozrejme, hádam to tým ľuďom nechcete povedať? Buďte rada, že viete niečo viac než iní a maximálne blízkym sa zdôverte.