Predvianočný stres v obchodoch.

prihlassa
11. dec 2019

Ešte som z obchodu taká vytocená ako dnes nevyšla ,moje dvojročné dieťa zjedlo jednu guľku hrozna a pani z upratovania na nás pri pokladni kričala či sa nehanbime že nám decko zožralo strapec hrozna a my sme ho nezaplatili .Áno priznávam sa zjedlo jednu guľku hrozna ale ja som zaplatila aj za ďalších 10 zhnitych na strapci a nerobila som cirkus .

berenika39
11. dec 2019

@prihlassa A proč jsi kupovala shnilé víno?

deti95060810
11. dec 2019

odo mňa by veru e nedostali...isto by som to riešila s vedúcou...

eriksonka1234
11. dec 2019

@prihlassa asi by som sa otočila a slušne jej povedala, že zjedlo jednu bobulku a teda si ju odtrhnes z iného strapca, aby nebol problém. Nie je dobré sa rozčuľovať a zas je fajn aj dieťa od mala vychovávať, že zjesť môžeme jedlo až keď zaplatíme. Tak isto aj oblečenie, či drogériu použijeme, až keď ho zaplatíme. Prajem krásne sviatky bez stresu

prihlassa
autor
11. dec 2019

@berenika39 nezdalo sa mi škaredé ale doma po umytý som nahnite vyhodila a ani som nemala chut ho pozorne obzerať keďže v košíku mi plakalo dieťa čo chceli gulocku

prihlassa
autor
11. dec 2019

@eriksonka1234 ja som jej to aj slušne povedala ale ona si kričala svoje ja som jeden strapec aj vytiahla a nechala ho v obchode nech nie je problém že kradnem pokladnička nesúhlasila že som si ho zaplatila ale ja si zle meno robiť nechcem jedna bobulka má vyšla na evricko ale to nevadí

stankadu
11. dec 2019

Pani upratovacka nech si trhne nohou. 😉 Nenechaj sa vystresovať. Viem, vie to cloveka riadne rozhodiť. Ja bežne ochutnám hrozno, ktoré chcem kupiť, lebo raz sme kúpili ako ocot kyslé. Nabudúce (dúfam že už také nebude) sa len usmej na pani, zakývaj jej a choď preč. Som zvedavá, či by bola hrdinka aj pri našich podaktorých spoluobčanoch.

babi81
11. dec 2019

@prihlassa neviem preco sa stazovala, ved si vazila pred odtrhnutim.a aj ked nie, nie je to problem upratovacky.co by povedala mne, ked som dosla na pokladnu so supkou od bananu, prazdnim obalom s keksov odpitou flasky vody, mala nevedela vydrzat a tiez bolo vela ludi

jankapepe
11. dec 2019

@prihlassa odhliadnuc od možno frustrovanej upratovačky......
Prečo ideš do obchodu s tak hladným dieťaťom že nevydrží 5 minút bez jedla?
Prečo dovolíš dieťaťu jesť neumyte hrozno zo strapca kde je hnile hrozno?
Navrhujem áno, predvianočné obchody......nejesť tovar v obchode pred zaplatením, popriať pekne sviatky upratovacke ktorá upratuje omrvinky hrozna a rozliate nápoje po deťoch čo nevydržia 5 minút bez jedla. A peniaze za nákup hnileho hrozna radšej venovať detskému domovu.

miskakyska
11. dec 2019

Bola to určite upratovačka?😁 Nebola to SBSkárka?...lebo,predavačky majú na saláme,keď ich človek na niečo upozorní,pochybujem,že upratovačke by nejaká bobulka hrozna trhala žily

prihlassa
autor
11. dec 2019

@miskakyska ale bola my tam máme takú drzu upratovačku že je schopná so svojim vozíkom upratovacim vyjsť človeku na päty

veronika3184
11. dec 2019

@prihlassa treba sa stazovat vyssie. Myslim ze majitel obchodu urcite by nebol nadseny ze tam ma taku harpiu, lebo kvoli nej moze prist o zakaznikov.

evica01
11. dec 2019

Ja som raz v restike nedojedla obed. Prisla casnicka (majitelka) brat taniere a povedala mi: a ta ryza co!

Akoze mam dojest. Som onemela 👌😂
Ja som jej ze: nic.

😂😂😂😂😂😁😁😁😁😁

h2
11. dec 2019

@evica01 😂😂😂 Asi to bola mamička a povedala to automaticky, zo zvyku. 😁

tncka
11. dec 2019

@prihlassa no aai by si vypocula...uz len upratovacke to budem vysvetlovat🤣🤷‍♀️

dopolbokaodrata
11. dec 2019

Toto ale nie je o predvianočnom strese, ale o pani upratovačke ktorá vidí takéto pripady, že mamička decku dá všetko zjesť a vypiť ešte na predajni a potom obaly nájde hodené pod regalom, lebo platiť sa im už nechce.
Ty si jej akurát prišla do rany, lebo ťa videla.

alexandra523
12. dec 2019

@jankapepe konečne jedna uvedomelá žena! 👏👍👍👍

alexandra523
12. dec 2019

@dopolbokaodrata presne tak. Dnešné "mamičky" 😞🤔

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
terezka1947
12. dec 2019

Celkom nerozumiem....mam dve deti,no nejesli sme v.obchode,ked spekulovali,zaplatili.sme,vysli von,zjedli,co.chceli a vratili sme sa. Museli a vedeli vydrzat tu chvilu....
Ina vec je,ked dieta nieco nepozorovane zoberie,rozbali...to uznam.

0silvia0
12. dec 2019

@prihlassa ked deti robia cirkus v obchode, treba s nimi vyjst von a nezapchavat usta jedlom, ktore nutne potrebuju v tej sekunde vopchat do ust, lebo inak umru hladom.
Toto ti pomoze vychovat rozumne dieta. Fakt, naozaj nedavajte detom vsetko, co si zmyslia v tej sekunde, robi to vychovne problemy v neskorsom veku...

prihlassa
autor
12. dec 2019

Mamicky on zjedol jednu gulocku hrozna jednu jedinú , inak po tejto mojej vyleve som usúdila že dieťa mám nechať zatvorené v aute a do obchodov dať zákaz nevstupovat s nevychovanymi deťmi , ktoré jedia aby nezomreli,myslela som si že som konala správne ale asi aj mne treba dať obojok a nechať ma doma keď nebudem nakupovať aspoň ušetrím .

terezka1947
12. dec 2019

Napr.mnoho predavaciek musi rozne manka zaplatit,ci sa im to niekde odrata z premii, nie iba v kase. Tie zeny tiez mozu len verit,ze to,co vidia deti jest,mamicky skutocne zaplatia.
Ja si osobne myslim,ze deti musime od malicka vychovavat...
Videla som v hrackarstve ako cca 5-6r.chlapec otvoril a vybral z krabice auticko,priviazane drotikmi,lebo sa s nim chcel pohrat....a rodicia uplne kludne pozerali,potom cele vratili na policku,auticko na krabicke...ved to uz nikto nekupi,mozu to odpisat.

gopika
12. dec 2019

No, tak ja hrozno v obchode vždy pred kúpou ochutnám. A nehambim sa vôbec. Ak je dobre, vždy kúpim. Ak je hnusne, smola. Neviem, od malička sme kupovali na trhu a tam vždy dávali predajcovia chutnat, ak chceli predať, nielen hrozno, ale aj slivky, čerešne, jahody, atď. Mne to príde normálne. Veď nezozerem celý strapec, jedna gulička nikoho z biedy nevytrhne.

angelinja
12. dec 2019

chcem mat tento problem

prihlassa
autor
12. dec 2019

@gopika 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

stela01
12. dec 2019

@gopika to keď si povie 100 ľudí , 1 guľka nikoho nezabije . 😂😂😂😂

Ja si pamätám ešte melón sa tak kupoval , predajca vykrojil a dával ochutnať .
Asi nabudúce tak pôjdem do supermarketu ?
🤷🏼‍♀️😂

lintu
12. dec 2019

@gopika ale ked to budu tak robit vsetci, nebude to uz len o jednej gulicke. Nehovoriac, ze niekto si tak moze potrhat viacero guliciek naraz akoze kvoli kostovke. Kto bude sondovat, kto ich kolko realne zjedol?

Niektori obcania vraj aj zabalene mliecne vyrobky kostuju, ci su dobre a ak nie, nemaju problem ich vratit do police :D

gopika
12. dec 2019

@stela01 ak je dobre, tak 100 ľudí aj kúpi. Ak má predajca dobrý tovar, nemá sa čoho báť. Neprerobi určite, ak má hnusne, aj tak mu to zhnije.
S melónom si dala trocha extrém, jasné, že si nebudem vykrajovat. Ale ani nekúpim mačku vo vreci, pôjdem na trh, kde mi vykroja OCHOTNE. Je to o prístupe.
Tu nie je reč o odbalovani tyčiniek atď. Ide o bobuľku hrozna, ktorému tých bobúľ zhnije xy, kým ho niekto kúpi. A obchodník s tým počíta.
Úplne iná situácia. Skúste sa zamyslieť nad tým a nezatvárat hneď decko do polepšovne kôli bobulke hrozna a matku do basy.
Ja by som tomu dieťaťu dala zadarmo aj celý strapec, nie som lakomec. Ale zdá sa, že podaktorí by aj za bobuľku hrozna si robili náklady na pokladnicnu pasku, len aby božechráň niekto nemal zadara.

stanzi
12. dec 2019

@gopika 🤦‍♀️ “Jedna gulicka”....povie si to X ludi a zo strapca zostane polovica. A to ti nevadi, ze jes nieco co predtym ochytali ini ludia?