Ahojte 🙂 Táto diskusia vzniká najmä pre študentky odboru Predškolská a elementárna pedagogika v Trnave začínajúce v 2016, aby sme si mohli navzájom pomáhať a podporovať sa.
Ahojte.perfektne.a uz mate potvrdenie o prijati? 🙂
@silviasisa stále nemám,uz by aj poslať mohli
Veru aj ja stale pozeram do schranky ci uz
@silviasisa
@nejla a baby akú máte školu,pokracujete v pedagogike?ja mám hotelku,a 13rokov po mature som sa dala na výšku,chcela by som robiť a deťmi😃
Zdravim, vsetky ideme na externu formu? 🙂
Ja mam marketing cestovneho ruchu takze tiez od veci.ale mam dceru tak viem ze by ma to bavilo
@katka7236 asi ano.ja urcite 🙂
@silviasisa tak to máme podobné😃ja som až časom na to prišla a celkovo sa na mňa decká vždy lepili😃aj ja som externe,tusim aj písala v tomto maily že aký odbor?už ani neviem 😃ja mám 2 chalanov,7 a 3
tak to som rada, ze nie som sama, co nema pedagogicku, aj ked som vzdy chcela robit s detmi, tak teraz si to konecne splnim 🙂
Ahojtee🙂
Ja mam pedagogicku v modre maturovala som v roku 2013 a uz od roku 2013 pracujem v skolke ☺
Ahojte 🙂 vidim ze su to rozne odbory 🙂 🙂 🙂
a co tak urobit aj nejaku skupinu aj na facebooku 🙂 myslim ze tam je tiez vacsina 🙂
Ja som studovala animator volneho casu- praxovala som s detmi v druzine a robila v skole rozne akcie pre deticky 🙂
Ahojte. Ja mám OA a pred 2 rokmi Turčianske Teplice. Učím 4 roky. Som zo Žiliny. Deti 8 a 13 rokov
baby a z čoho ste robili prijímacie skúšky,boli ťažké?Potom budete môcť učiť aj prvý stupeň,či len v mš?Robím v zdravotníctve a už dlhšie uvažujem zmeniť smer.Práca s deťmi by bola super. 🙂 Držím vám palce.
Ja som išla bez prijímačiek, len na základe vysvedčení. Ale to asi všetky dievčatá. A potrebovala som aj potvrdenie od zamestnávateľa, že mám prax, keď chceš ísť externe, ale neviem či je to naozaj nutné. Učiť môžeš, len v MŠ a keď skončíš Bc potom môžeš zmeniť smer na 1-4. Kto ide Externe?
Ahojte. Super nápad. Budem rada ,ak sa budeme navzájom podporovať. Čo sa týka prijímačiek , som to mala presne ako Zdenka. Ja idem externe
Dievčatá a nechceli ste si spraviť externe len maturitu učiteľstvo a vychovávateľstvo v mš?Lebo nad tým som uvažovala ja.Trvá to len dva roky,ale nie je žiadny titul,je to len stredná pedagogická škola.Musí mať učiteľka v mš titul Bc?
Ahojte 🙂 Ja idem tiež externe, prijímačky som nemusela robiť 🙂 a chodila som do BA na polygrafickú, odbor grafik digitálnych médií a maturovala som pred dvoma rokmi, normálne by som maturovala v roku 2013, ale pretože som prestupovala z gymnázia na odbornú školu a prvý ročník som začala na druhej škole odznova, tak som kvôli tomu stratila jeden rok 🙂 deti ešte nemám, ani zatiaľ neplánujem a takisto ma baví práca s deťmi, mám 6 ročného brata, 5, 9, 11 a 16 ročných bratrancov a 11 ročnú sesternicu 🙂 čiže skúsenosti s opatrovaním detí mám :D a pracujem v administratíve, v školstve som ešte nepracovala 🙂
Ja mám externú maturitu učiteľstvo a vychovávateľstvo. Prijímačky boli z telesnej, výtvarnej, hudobnej a literárnej. Zatiaľ učiteľka nemusí mať titul, ale v súčasnosti už majú dievčatá v MŠ aj Mgr. titul. Tak do boja!
Bola teda povinná na externé štúdium prax minimálne 1 rok?
Ahojte dievčatá, ja som na PEP na Truni ukončila 2. ročník, ak máte nejaké otázky pokojne sa pýtajte 🙂
Ahojte, super napad🙂 ja robim v skolke kratko, ale mala by som mat maturitu na pedagogickej z ucitelstva alebo Bc. z predskolskej a elementárnej pedagogiky, tak som tu...inak mam pedagogicku v modre, ale iny odbor animator volneho casu a to nestaci...maturovala som v roku 2004 ak tam niekto vtedy chodil🙂 Rocnu prax som posielala s prihlaskou, ale neviem ci to bolo podmienkou prijatia...pekny vecer este..
@atika11 ja som tiez uvazovala, ale nasa riaditelka v ms ma presvedčila, že truni je jednoduchšia a perspektívnejšia🙂
ahojte , naozaj skvelý nápad toto 🙂 ja sa k Vám pridávam prijímačky som nerobila , a nemám ani prax
ale tak zobrali ma a idem študovať po dlhšom čase a teším sa na Vás 🙂
Ahojte, super napad tato skupina. Ja som z Hlohovca a mam o dva tyzdne 6 rocnu dcerku.
Babulky, pozerám, že tu ste hojne zareagovali. Ale prosím napíšte mi aj údaje na mail, čo som Vám posielala. Zatiaľ mám len od ôsmich báb. A podľa prijímacieho mailu z Truni, nás je 80!
@silviasisa - budeme mať spoločnú cestu 🙂
Ahoj,super nápad😃teším sa na spoluprácu😃