Predĺženie ISIC karty

14. okt 2024

Ako to funguje? Musi sa karta predlzit kazdy rok za 13eur aj ked netreba tie zlavy?? Syn ma zaplatenu zlavu na dopravu ,ale bolo mu povedane ,ze nema predlzenu kartu..a viem,ze minuly rok mu na sekretariate v skole povedali,ze ked nechce zlavy,tak nemusi predlzovat kartu,.nechapem...brrr

ibrunova
14. okt 2024

Nemusí.zľavy na dopravu sú mimo toho.

autor
14. okt 2024

@ibrunova no a dnes dostal pokutu,revizor v MHD,ze nema predlzenu ISIC kartu ,ale zlavu na dopravu ma zaplatenu..takze nechapem

ssimusska
14. okt 2024

@autorka musí si kúpiť známku na ďalší rok https://isic.sk/predlzenie-preukazu-isic/, inak nebude platný. Po zapletení dopravy zadarmo treba isic priložiť k terminálu.

patus_2
14. okt 2024

Za mojich študentských čias bolo treba priložiť na terminál a zaplatiť nejaký poplatok (vtedy sa platil cez sms), ten poplatok bol nižší ako na tie zľavy.

gelifil
14. okt 2024

existuje aj taka lacnejsia za 3 daco eura

lindous
14. okt 2024

Známku na zľavy si kupovať nemusí, ale ISIC predĺžiť musí, platí sa tam menší poplatok potom… my sme to teraz mali 19€ nálepka a 6€ tuším predĺženie… + tuším ešte aktivácia cez UBIAN

mira0611
14. okt 2024

A ty preco nechces tie zlavy? Vsak ich ma do mcdonaldu, do kina, dokonca aj do tesca. Vsak kazdy tyzden raz idem nakupim, mam v tescocarde zaregistrovanu jeho isic kartu a stiahnem si 10% zlavu. Bezne ked objednavam z alzi alebo predtym z datartu som si pozrela, ci tam on nema vyssiu zlavu cez isic.
Aj vo Fann mas zlavu, v pizzeriach....mne ten isic bude normalne chybat, ked uz nebude chodit do skoly.

autor
14. okt 2024

@gelifil toto ma zaplatene ,ale revizor mu povedal,ze nema predlzenu platnost ISIC

h233
14. okt 2024

musi si predlzit isic inak je neplatny

gelifil
14. okt 2024

@h233 lebo ju musi fyzicky predlzit na terminali

autor
14. okt 2024

@gelifil no vsak sme predlzili na terminale a ja som zila s tym ,ze to ma dobre az do dnes na pokutu co dostal..tak neviem,ci revizor ma chaos z toho alebo ja

zuzuliennka1
14. okt 2024

myslim ze v skole si musi zakupit nejaku tu znamku, a prilozit kartu k nejakemu terminalu, aby bolo jasne, ze je stale student - teda predlzit si isic.
zlavu zaplatenu mat moze, ale na neplatnom isicu mu je to figu platne.
ako ma revizor vediet, ze je student?
len nalepena znamka este studentsku zlavu nepredlzuje, isic prikladaju vsade k tym terminalom a teda tam musi byt jasne to predlzenie

natalka13
14. okt 2024

Ak si ju predlzil aktivoval na tento sk.r. tak to reklamuj.

autor
14. okt 2024

@natalka13 tak ked otvorim ubian appku,,tak tam pise,ze ISIC je platna do 30/9/2025 ..kokos aj s revizormi...tak ked pojdem zaplatit pokutu /co nezaplatim/ ,tak som zvedava co tam povedia

tina5959
14. okt 2024

Vlaňajšia známka na isic platí do konca septembra. V septembri sa kupuje nová známka, každý rok.

tina5959
14. okt 2024

Nalepili ste novú známku aj na kartu?

ibrunova
14. okt 2024

Známku si nemusí kupovať, ale každý rok si musí predĺžiť kartu na dopravu, ak ti ukazuje , že je platná do 2025,tak to máte v poriadku.

ibrunova
14. okt 2024

Dievčatá, tá známka platí len na komerčné zľavy, na dopravu ju netreba, tam sa to predlžuje inak.

autor
14. okt 2024

@tina5959 ja nechcem znamku na zlavy..iba predlzit platnost,co som prilozila na terminal

lenkahvh
14. okt 2024

@mira0611 otázka, keď tú kartu zadavas, pusti ta aj s tvojim menom, alebo musíš mať registráciu napr v Tescu na jeho meno?

tina5959
14. okt 2024

Ta známka nie je na zľavy, ale na platnosť isic preukazu.

tina5959
14. okt 2024

@tina5959 13eur

autor
14. okt 2024

@ibrunova vidim,ze viac ludi tu ma chaos z toho hahaa...lebo revizorovi na terminale pipalo.,ze je neplatna karta a pritom je platna..nam minuly rok v skole povedali,ze ked ked nechceme zlavy,staci len predlzit na terminale

tina5959
14. okt 2024

@lenkahvh Aj v škole sa dá kúpiť myslím. Inak je preukaz isic neplatný.

zuzuliennka1
14. okt 2024

zlavy vyuzivat nemusis, ani ja som velmi nevyuzivala kino, nejake tie vstupy ci co to vsetko bolo, isic som mala len na dopravu a obedy - a kazdy rok som platila prolongaciu (predlzenie) a tetusky co to v skole mali na starosti, vzali peniaze a nalepili znamku a ja som este kartu musela kamsi v ramci skoly prilozit aby sa mi aktivovala na dalsi skol. rok.
a az potom som sla na stanicu riesit zlavu na mhd, vlaky resp. medzimestske busy

ibrunova
14. okt 2024

Najprv treba zaplatiť 3.60 niekde a až potom priložiť k tetminálu.

tina5959
14. okt 2024

@tina5959 Na sekretariáte mu zle povedali, alebo zle rozumel. Ak si tu známku za 13eur nekupi, nemá platný isic vôbec. Tak ani cestovať nemôže ako študent.

lenkahvh
14. okt 2024

@tina5959 nerozumiem tvojej odpovedi, niečo iné sa pýtam

simca06022011
14. okt 2024

myslim ze bez nalepky to nepojde, ja mam na to neskutocne nervy, lebo je to v poddstate len "niekto si zarobi za nic" a zlavy nevyuzivame nikde, keby sa aspon tych 13eur vratilo na zlavach bola by som ok.. bohuzial bez isic v podstate nemoze dcera cestovat, takze je to take... ale uz to automaticky kupujem lebo ide mi na nervy neustale to riesit... ci ma /nema platne.
a ano, kedysi nalepku nebolo treba a platilo to, sms kou som predlzila dopravu, zaplatila poplatky, myslim dva.. a karta isla.