Predĺžené vlasy - hotová katastrofa

annavit1985
15. okt 2018

Zdravim .baby poradte ako vyreklamujem slamu na hlave o ktorej pani kadernicka tvrdi ze su prave ludske vlasy nemam od nej jediny blocek, doklad nic.. ako by ste postupovali nech mi aspon nieco vrati..samozrejme pojdem sa informovat do inych salonov ale toto sa mi ako ludsky vlas vôbec nezda...zrejme ma dobre oklamala..

judar
15. okt 2018

Čo tak ostrihnuť trošku vlasov a spaliť?...ludsky vlas smrdí uplne inak ako kanekalon hoc aj z barbiny ...stakymto testom sa da urobiť natlak že oklamala

dai
15. okt 2018

@judar len ako to chces dokazat bez blocku?
@annavit1985 mas nejakych svedkov ze ti to robila ona?

annavit1985
autor
15. okt 2018

@dai no ved to ze mi dala len jeden primovy na zalohu na vlasy..

annavit1985
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ivkazba
15. okt 2018

Má stránku na FB alebo instragrame? Trvala by som v takom prípade, že buď mi ich dá dole a vráti peniaze alebo jej budem robiť "reklamu". Možem sa opýtať koľko si platila u nej? Ja som mala roky vlasy nadpojené a plánujem znova. Kvalitné ruské vlasy hneď cítiš, že sú to pravé vlasy. Remy a podobné neruské cítiť, že nie sú tak kvalitné.

annavit1985
autor
15. okt 2018

@ivkazba platila som 450 za vraj ludske vlasy s pracou a 150 pramenov blond vlasov

romiada
15. okt 2018

@annavit1985 nerobila si si selfie u nej pred zrkadlom?....ked tak postras ju danovou kontrolou. Ze Ti urobila vlasy a mas len rukou vypisany blocik a nie z reg.kasy ( ak som to dobre pochopila)

rory267
15. okt 2018

@annavit1985 no ak sama vidíš, že to vyzerá jak slama, tak to bude kanekalon...a ten kúpiš za pár eur na internete (tuším nejaké drobné) a ona si zacálovala 450..no pekne..a bez bločkov...no paráda...😕

ivkazba
15. okt 2018

@annavit1985 na mňa 1 prameň kvalitných tmavohnedých vlasov a dĺžka 50 cm stál tuším 4€. Robila mi to microringami. A to bolo 4 roky dozadu. Inak dobre píše @romiada že ak sa nedohodneš tak by som to skúsila aj cez daňovú kontrolu keďže je povinná ti dať potvrdenie.