🙂 narodili sme sa o 2 mesiace skorej a rada by som pokecala na tuto temu no nemám s kým 🙂 🙂
Ahoj, ja mam doma predcasniatko. Lukasko sa narodil v 29 tt.
ahoj, my sme 34tt+1d ale uz to ani nie je poznat. 😉
aj my mame predcasniatko 35tt
Ahojte....Loloo dala si to ako otazku akazdy moze odpovedat len raz skus to dat do diskusie...ja mam doma tiez predcasniatko,Emmka sa narodila v 30tt a teraz mame 10mesiacikov....
Ja mám predčasniatko, maá tri a pol roka . narodil sa v 28. tt . ak chceš pokecať, kludne 🙂 n apíš IP alebo premen ntému na diskusiu
My sme narodení v 26 tt ak chceš napíš IP.
Ahoj kedze si to dala ako otazku tak si tu velmi nepokecas 😀 Popros adminov na zmenu otazku na diskusiu,ja man narodenu malu v 35tt z mierami na 29tt 😅 1600g a 41cmm ale bola v poriadku 😉
tiež sa rada zapojím do diskusie, ak sa bude dať 😉 moja malá sa narodila v 29tt, našťastie úplne v poriadku 😉 🙂
čaute, ja mám trojičky narodené v 32 t., takže tiež o dva mesiace skôr, onedlho budú mať rok ,a podľa doterajších zistení a vyšetrení by mali byť v poriadku
ahoj, my mame tiez cerstve predcasniatko doma..v nedelu bude mat 2 mesiace, narodila sa v 34.tt, tiez bola mensia ako mala byt - mala iba 1490gr a 40cm - zatial sme v pohode - je to zlatícko 🙂
My mame uz skoro 11 rocne predcasniatko naroden v 30+3
Aj my máme predčasne narodenú dcérku, v 36.týždni - 47 cm, 2480 g. Teraz má 11 a pol mesiaca.
Ahoojte nám sa narodil chlapček pred 9 dnami bola som v 29tt ale maly svojou veľkostou a ostatnými vyšetreniami bol vyvinutý na 32tt... narodil sa s 1780g a 40cm schudli sme na 1340 no pred včerom sme začali priberať a máme už 1400g ..ešte sme v inkubátore ale od pondelka už dýchame sami ...
Ahoj. Aj ja mám doma predčasniatko. Dominik sa narodil v 24 tt s mierami 30cm a 600 gramov. Dnes máme skoro 8 mesiacov (korigované 4) a Dominko nám robí veľkú radosť a každý deň je nové prekvapenie 😉
aj my máme predčasniatko doma 🙂 32tt- 1750g a 45 cm.. teraz máme pol rôčka.. teda korigovaný štyri mesiace.. ale neratam to na korigovany vek :D aa je šikovny..vie skoro všetko čo aj júlove babatka.. 😉 iba, že je vahovo menší
moja druha dcerka sa narodila 36+4... takze aj ked ju lekari eviduju ako predcasne narodenu... medzi vas velmi nepatrime... 23 dni pred terminom mala totiz 50 cm a 3.250 gramov... 😉
aj môj synček sa narodil predčasne v 36+1, ale keďže mal skoro 3900g, tak to nik neriešil. Najprv si mysleli, že mám zle vyrátaný termín, ale ja som vedela, že nemám a keď sa narodil, tak vraj aj mal nejaké znaky nedonosenca, ale inak bol úplne v poriadku, ani v inkubátore nebol ani nič, žiadna liečba 🙂 Doktor mi povedal, že snáď je to aj takto lepšie, lebo v termíne by mal úplne v pohode aj 5 kg 😀
Mne sa narodila dcérka v 29. týždni a mala 900 gramov. Teraz máme 11 rokov. Takže sme sa pýtali
na svet príliš skoro.... 🙂 🙂
aj náš synček sa nám narodil predčasne v 25 týždni . Vážil len 0,990 gramou a meral 37 cm . Teraz je s neho malý nezbedník a poriadne nás popreháňa , ale to je len dobre - tešíme sa s neho - je to pokladík - Jarmila
ahojte, ja mam doma dvojicky, narodene v 31 tt s vahou 1140g a 1560g
ahojte my mame dievcatko 36tt.z vahou 1930kg..ale vobec to na nej nevidno na zaciatku ale teraz je ako sidlo,dobedhla vsetko...
aj moj maly sa narodil predcasne, v 32 tt s vahou 2120g a 44cm. UZ to nie je na nom ani poznat 🙂
Ahojte.... mne malú vyvolali, ževraj v 38 tyždni, ale dodatočne mi doktorka povedala, že mi museli zle vyrátať termín....Mala som pocit,že sa má narodiť až o 3 týždne...Mala 2,570g a 46cm....Nebola až taká maličká ako ostatné detičky mamičiek,ktoré tu písali ,no stále len spinkala, celé dni,ani na papanie sa nezobudila,bolo to take zničujúce ☹ teraz je už veľká slečna a všetko je v poriadku 🙂 😉
Naša malá je v 34tt...2300g a 49cm...
Len založila si otázku tak tu diskutovať nemôžeme 😉
Ahojte my máme dievčatko narodila sa 35 týž. 2300g a 46cm 28 februára bude mať 2 mesiace a aj ja bi som sa k vám pridala do diskusie 🙂
ahoj! aj ja mám predčasniatko, v 30 + 6tt, 700g a 32 cm, tiež to ťažko prežívam, malá patrí medzi extrémnych nedonosencov :(, už sme v nemocnici 2 a pol mesiaca, ešte sme neboli doma.
aj my sme prisli na svet skor, v 35.tt vazili sme 2700g a merali 48cm
syncek narodeni v 26 tt s vahou 700g 33cm ☹ teraz ma 3 roky a mesiac...zial dg DMO 😔
my sme sa narodili o tyzden skor,v 39 tyzdni,ale pozeram,ze miery mame malicke...2670g,46cm. 🙂 dnes ma 12,5kg,1 rok 🙂 drzim palce mamicky a drobcekom vela sil prajem.
napr tu: https://www.modrykonik.sk/forum/tema/nedonosena... alebo tema extremny nedonosenci, je tu toho dost, staci pouzit vyhladavac 🙂 😉 😉