Predčasná predtucha, že sa niečo stane

30. jún 2024

Je možné aby ste mali predtuchu že sa niečo stane a ono sa to nestalo hneď ale až napríklad mesiac alebo rok, dva potom ?Či keď máte nejakú predtuchu tak sa to musí stať v najbližších dňoch?

gladys_07
30. jún 2024

Vola sa to nahoda

katpizur
30. jún 2024

Nahody neexistuju. Vsetko sa deje pre nieco. Ale ano mavam nieco taketo, to je ten siesty zmysel nas zien 🙂)

zuzanockamt
30. jún 2024

Áno, stalo sa mi to pri veľmi vážnej udalosti. Asi tri dni predtým.
Vždy je to krátke rozpätie času.

autor
30. jún 2024

No mne sa deje že mám pocit akoby sa stala nejaká udalosť (moje podvedomie je v tom že sa to stalo) a presne tá udalosť sa stane do pár mesiacov

nikoleta999
30. jún 2024

Mne sa sníval hrozný sen ... O pár dní sa žiaľ naplnil, splnil sa do bodky, ešte aj to isté oblečenie som mala na sebe, ako v sne

candii
30. jún 2024

Niekomu sa to môže zdať smiešne ale ja mám veľmi silnú intuíciu. Naozaj viem vycítiť keď sa niečo zle má stať, veľa krát som vďaka svojej intuícií na všeličo prišla na čo som prísť nemala .. a keď sa niečo zle má stať, proste to cítim.. ale to je na veľmi dlho.

lenka.25
30. jún 2024

Zomrel nám rodinný priateľ a v ten večer sa mi s ním snívalo ( ešte som nevedela že zomrel ) , mal rovnaku chorobu ako môj ocino a v tom sne sedel za stolom a hovoril mi , Leni stane sa to v štvrtok … síce o par mesiacov neskôr , ale v štvrtok mi zomrel ocino

autor
30. jún 2024

Dám príklad, z ničoho nič si poviem škoda že sa rozišli (nejaký pár z okolia (ale oni sú ešte spolu ale moje podvedomie je presvedčené že už nie a do pár týždňov sa naozaj rozišli a pritom vyzerali veľmi šťastné a takto to mám aj s úmrtím niekoho že si myslím nejakú dobu že je ten človek mŕtvy a on naozaj zomrie do pár mesiacov (ja neviem čo to je ) a veľa ďalších príkladov

autor
30. jún 2024

@lenka.25 Aj sny mám také ale tiež to trvá pár mesiacov

alickapusinka
30. jún 2024

Podľa mňa cítiš že sa niečo stane aj ja to tak mám cítim že sa ma niečo stať tak aj sa stane. Niektorý ľudia majú takú predtuchu. Mne aj teraz kolega povedal nič nevrav lebo ako povieš vždy sa niečo stane. Kolega hovoril že som ako bosorka že ak niečo vyslovím že sa stane aj sa tak stane. Takže môže to biť predzvesť niečoho čo sa za pár dni stane.

zafir01
30. jún 2024

Mávam často predtuchy ,alebo skôr také divné cítenia a uvažovania .
-Keď sme šli autom ( šoféroval muž ) . Šli sme okolo nehody . Nikomu sa nič nestalo ,ale auto bolo prevrátené cez strechu . V mysli som premýšľala ,aké to asi je , keď človek dostane šmyk a kotula sa cez strechu , čo asi zažíva. Po ceste domov,asi o 3 hodiny nato, sme mali autonehodu ,a pár krát sme sa pretocili cez strechu . Mužovi som sa s tým priznala až neskôr .lebo toto nebola prvá vec .on ma občas pre to volá bosorka .
- asi 2 roky predtým ,som bola tehotná s prvým synom . A so svokrou sme sedeli na záhrade . Bolo leto ,a ja v 7 mesiaci .a hovorím si ,že sa cítim ,dko keby mám porodiť jazdu chvíľku .( nález bol ok , pôrod ďaleko ) . Na druhý deň si ma z poradne nechali ležať pre spotrebovany krcok a hroziaci predčasný pôrod . ( Ale chápem ,toto žena môže vycítiť )
- jedna z najhorších predtuch sa stala mojou nočnou morou do konca života . Kolegyňa prišla o bábätko v 35tt . Ja som bola nejaký týždeň za ňou tehotná . Hovorila som si v duchu ,aké to musí byť strašné, ako musí trpieť , a až priveľmi som si to zosobňovala . Zároveň som mala divný pocit , ako keby jej bolesť ,bola aj moja ,a bola taká reálna , pritom moje tehotenstvo bolo ok. Kým sa mojej dcére o mesiac neskôr v 39 tt nezastavilo srdiečko.
Veľa krát mám také rôzne predtuchy . Často nepríjemné ale často aj príjemné

deti95060810
30. jún 2024

ja mám také sny. plnia sa mi.
splnenie sna nepríde hneď - ale o také min. 3-4 týždne.

nie vždy je to príjemné, pretože viem čo znamenajú niektoré sny. a nie vždy ide o príjemné veci. viem že niekto zomrie v rodine - ale neviem presne že kto.... takže je to také nepríjemné čakanie.

larinka552
30. jún 2024

My sme mali psa a mne sa snivalo, ze zomrel, pricom nas pes bol vtedy zdravy a nic nenasvedcovalo tomu, ze by nas mohol opustit. V tom sne aj bolo, ze sme nasledne mali po nom dalsieho psa a ze som bola sklamana ako vyzera ale potom som sa s tym zmierila.
Vsetko sa splnilo, nas psik necakane ochorel a zomrel a dostali sme noveho (nevyberali sme ho, len rovno dostali). A presne- najprv sa mi nepacil, neskor som ho uz akceptovala (nakoniec aj oblubila 😁)

autor
30. jún 2024

@zafir01 Presne takto to mám aj ja , niekedy dobré veci a inokedy zlé

tramtada31
30. jún 2024

Stalo sa mi to párkrát. Raz sa mi snivalo, že som mala autonehodu a rano nahucalo kopec snehu, dostala som smyk a naozaj som na dialnici mala nehodu (pri ktorej zauradovalo extrémne stastie, že som podvedome reagovala tak, že som sa vyhla tomu, že by ma zvalcovali prichadzajuce nakladaky), rovnako sa mi snivalo o pozitívnom teste, že som tehotna a rano som si ho spravila a bol negativny (pozitivny bol až tyzden potom).

olimuc
30. jún 2024

Ano… velakrat. Viackrat som urobila rozhodnutia, ktore nikto nechapal … aj rodina mi povedala, ze nerozmyslam a som sibnuta. Napr kupila som dom v divnej lokalite… v tom momente mi to pripadalo logicke aj ked po rokoch neviem, co ma to napadlo … s odtupom par rokov to bolo vynikajuce rozhodnutie, ktore mi uzmoznilo uzivat si urcitu etapu zivota. Moja mama povedala, ze som ako potkan, ktory vynucha nebezpecenstvo alebo prilezitost a zariadi sa podla toho, ale s takym predstihom, ze je tazke ma pochopit. . Momentalne som v situacii, ze som nieco predpovedala a moj nadriadeny si poklopal po cele … 2 tyzdne a okolnosti mi dali za pravdu.(povedala som to pretoze to na mna uz nema vplyv) ale nikto nechce pocuvat … pozitivne tiez nie, si uplne kludna aj ked ostatni maju paniku, lebo ide o zivot … ale vies, ze to dopadne dobre … ani to negativne … nikto to nechce pocut a mysli si, ze mu prajem zle alebo som negativna. Kvoli takym divnym predtucham. Alebo nahodam som uz 2 krat usla hrobarovi z lopaty … hlavne v druhom pripade to bolo, ze ten tam hore ma s nami este plany 🤷🏻‍♀️ ani lekari nevedeli pochopit tu “nahodu”

babulkomale
30. jún 2024

Ano, mam to tak ako to aj ty pises, rozchody, umrtia...viem ze nikomu to nemozem povedat, ale za tie dlhe roky som si zvykla mat svoj vnutorny svet a nekotkodakat vsetko smerom von.

fantaghiro21
30. jún 2024

@candii aj ja to tak mam ,ako ty
Ked sme sa s muzom spoznali,tak ak som sa mu zdoverila,tak si mysllel,ze mi sibe.a potom zacala byt svedkom tych udalosti,ktore.sa stali a ja som nejakym sposobom ich vycitila...

ysseba
30. jún 2024

Aj mne sa dejú takéto veci. Napríklad...keď som bola ešte dieťa a zaspávala som, tak som sa zrazu strhla a v hlave som počula myšlienku "pozor na trezor". Asi o tri dni na to nás vykradli (hoci sme žiadny trezor nemali, už vtedy som si to spojila, a to som mala možno 11 rokov). Ďalší príklad. Keď som bola tehotná, tak asi 2 alebo 3x sa mi snívalo, už si to presne nepamätám, ale niečo v takom zmysle, že som porodila, dieťa som nevidela, bola som sama na izbe a iba mi nejaký ľudia hovorili, že je malý je strašne zlatý a rozprávali mi o ňom. Keď som porodila cisárskym a manžel a mama mi hovorili ako ho videli, aký je, tak som to pochopila, že to toto tie sny znamenali, že budem mať sekciu

mimikarol
1. júl 2024

Ja takéto predtuchy alebo intuíciu nemám. Ale zatiaľ vždy keď som si niečo myslela o človeku tak sa mi to aj potvrdilo. Či už to bolo tak, že som niekoho spoznala a vedela som že na tej osobe je niečo divné, a postupom času som sa o ňom dozvedela veci, alebo niečo konkrétne a to sa mi časom aj potvrdilo. Raz som dokonca prisla v robote do kontaktu s človekom s ktorého mi bolo až nevoľno a nevedela som sa dočkať kedy odíde 🤷

vevesh
1. júl 2024

Ja mam predtuchy bezprostredne pred- cca. Do 24h. Vnimam to hlavne, ak su neprijemne. Napriklad v den porodu predcasniatka mi bolo tak neprijemne zle, i ked som nemala ziadne problemy - cely den som vravela personalu, ze sa "necitim v kozi dobre". Vsetci, ze to mam z lezania, pocasia, nudy, chybaju mi deti a neviem co este. V noci som porodila predcasne 3,5 mesiaca pred terminom.
Prijemne veci, ktore vycitim do predu, mam len akysi film, ktory som uz niekde videla a potom sa presne zopakuje aj s oblecenim a postavami...

sevrin
1. júl 2024

AUTOR/KA ak budeš mať predtuchu ako sa budú vyvíjať akcie na burze v priebehu tohto roka, kontaktuj ma, môžeme rozbehnúť veľmi zaujímavý biznis.