Predávanie produktov LR a podobne

nadaa1
7. júl 2022

Ahojky prišla mi ponuka na prácu predaj produktov na instagrame alebo proste ich ponúkať aby ľudia to kupovali myslíte že sa to oplatí že dačo zarobím ? Nieje to fixný plat koľko predaš toľko zarobíš tak neviem či sa to oplatí a niekto to kupuje ďakujem

solange7
7. júl 2022

@nadaa1 ak ta bavi obtazovat ludi a si zmierena s mnohopocetnym odmietanim...
Myslim, ze dnes uz ma kazdy vo friendliste aspon jedneho takeho cloveka, ktory dava do pribehov zazracne recenzie a neuveritelne fotky s "pred" a "po" efektom. Clovek sa mu boji aj novu profilovku lajknut lebo hned si najdes spravu ci nechces vyskusat zazracny aloe vera gel, alebo ci este stale periem pradlo tym hnusnym klasickym Persilom a ponukne mi 3x drahsi. 😀

panelacikova
7. júl 2022

@nadaa1 toto "funguje" u nás už aspoň 20 rokov. poznala som niekoľko ľudí, čo sa takýmto predajom doslova "trápili", a teda nezarobili. takéto niečo je fajn v prípade, že to máš ako vedľajšiu "činnosť", pričom máš okruh známych, ktorí pravidelne tieto produkty používajú. na živobytie toto rozhodne nie je. ak ťa však niekto lanári do predaja, dobre vie, prečo to robí. dostane za teba nejaké tie percentá navyše. nechoď do toho, skôr stratíš ako zarobíš.

koniarova
7. júl 2022

Keď chceš prísť o priateľov a rodinu, smelo do toho.😀

martinkatinka
7. júl 2022

@solange7 jemine, moj svagor, financny poradca 😆 pozval sa na navstevu 😆 zavolala som aj otca a brata, cakal kym odidu a potom zacal 😆 v zivote u mna nrboli tak dlho ako vtedy, lebo cakal, kym odide otec a brat, im nemal co ponuknut 😆

alenamihal
7. júl 2022

Ja osobne nie som predavajuci typ..ale poznam ludi,co by predali aj svoju rodinu (obrazne povedane) ..maju take jazyky,ze prehovoria kazdeho cloveka...zalezi na tebe ,ci mas na to ...

7miriam77
7. júl 2022

Akurat vcera sa u mna v praci jeden taky stavil 🤣. Ja ze prisiel nieco kúpiť,pracujem v obchodiku. A on hned vytiahol katalog LR, nahodil usmev od ucha k uchu a chcel spustit. Predbehla som ho....prosim, nic mi neponukajte,ja nemam zaujem, pouzivam ine znacky. ...nechcel sa vzdat, 🤣,ze mi len nieco vysvetli a ze nic nemusim kupovat. Ach jaaaaaj. Otravny. Videl ze zo mna nic nebude,tak to zabil....vytiahol z vrecka Mercedes kľúče,...a ze takto sa da na tom zarobit🤣🤣to som uz uplne odpadla. Zazelala som mu vsetko dobre a povedala ze mam pracu

lindous
7. júl 2022

Záleží aké máš publikum, ak sa venuješ na IG niečomu zaujímavému a máš followerov s dobrou aktivitou aj mimo svojich známych, tak je určite možnosť zarobiť, hlavne keď sama výrobky poznáš, používaš, máš rada, si kreatívna a vtedy sa aj reklama dá spraviť menej násilne ...ale inak to nevidím ružovo .. keď ma niekto pridá do FB skupiny nejakej známej s predajom Herbalife, Farmasi, či LR a pod. rovno opúšťam skupinu ... myslím, že kto má tieto výrobky rád, už svojho dealera má a ostatní majú voči tomu skôr vyslovený odpor, lebo je veľmi veľká šanca, že už im niekto tieto kaleráby do hlavy tlačil