Ahojte. Chcela by som poradit. Predavam obyvacku na "b...." a ozvali sa mi po anglicky a chcu odo mna paypal. Moze byt, ze ma chcu oklamat? Niekde v TV som videla na to upozornenie, ale akurat som sa motala okolo malej, tak som vela toho nezaregistrovala...
vsak ani nemam v umysle...
co blbnete preboha? Nigerijsky podvod je nieco uplne ine, to uz fakt vidite strasidla, aj ked niekto povie dobry den? Paypal je uplne normalny bankovy system na prijimanie a odosielanie platieb,vymysleny na to, aby ti nikto NEMOHOL vybrakovat ucet. Ale na anglicky hovoriacu odpoved by som nereagovala (aj ked paypal mam). Ak teda nechces posielat obyvacku do Velkej Britanie ci USA....
@sisaha, s tým súhlasím, na anglickú odpoveď by som nereagovala, z toho kukajú len problémy, ale paypal je naozaj v poriadku 😀 (len tak mi práve napadlo, že keď kupujem veci cez konkurenčnú nemenovanú stránku, tiež žiadam ako prvé informácie o platbe - ešteže nekupujem obývačky resp. veľké veci 😀 - poštovné či bankové poplatky by boli niekedy vyššie ako vydražená vec 🤐 )
Paypal mam a nie je problem, fantasticka vec.
Pointa je v tom NEPOSIELAT NIC, kym peniaze nemate aj v banke, nedat sa oklamat potvrdenim z nicoho, paypalu, western union a co ja viem coho.
NAJPRV peniaze na ucte, POTOM posielam. Bodka.
@valca6 moze to byt ten nigerijsky podvod. Odporucam nereagovat.