26.septembra 2013 som poslala peniaze na ucet za Fusak z ovcej vlny - Baby World
overovala som si u nej, ci dostala peniaze na ucet a pytala som sa ci balik poslala. jej odpoved bola ano, do piatku ho urcite mate.
ale balik neprisiel, napisala ze su v nemocnici s dietatom, ale ze manzel v sobotu pojde s balikom na postu.. napisala som v poriadku a popriala som skore uzdravenie (aj ked preco predtym tvrdila, ze balik odisiel) o tyzden som sa znova pytala ci uz ho poslala.. odpoved bola ze prave ju pustili z nemocnice a zajtra mi ho posle.. tyzden cakam.. zasa nic, zasa sa pytam co sa deje, a ziadam vratenie penazi ked balik neposlala.. na co sa na mna vyzurila, ze co chcem, ved nemrzne.. ze aka som, ze ju nemozem pochopit a tak dalej.. teda ked som taka, ze mi zajtra balik posle... a to bolo pred tyzdnom a balik nikde...
ja si myslim, ze som dost chapava, aj trpezliva, aj ked sa mi situaci nepaci jednam slusne, stat sa moze hocico.. ale ona ma klame..
cakam uz mesiac a este mi vynada..
napisala naposledy 30.10.2013 ze balik poslala. Kedze mi neprislo nic, poziadala som ju 5.11. o zaslanie dokladu z posty ani sa neunuva readovat.
Poslala som oficialnu ziadost s kopiou na admina.
Ak bude treba, podam trestne oznamenie.
O fusak bolo viac zaujemcov, zaujimalo by ma, ci ho nepredala aj niekomu inemu. Ak aj nie, pre ostatne mamicky aspon upozornenie na neserioznost tejto uzivatelky.
@sullivanka moze sa hambit,fakt niektore su tu naozaj bez charakteru.A nenechaj jej to iba tak prejst,napis jej koment ze aka je predavajuca,nech to vedia vsetky mamicky.Ziadaj si od nej peniaze,tovar by som ani uz nevzala od takeho cloveka..
@sullivanka treba ísť k nej domov a prefackať takú osobu,len človek keby mal čas,,nech sa hambia takéto predávajúce,,,človek si objedná teší sa a nakoniec má len problémy,,,,prajem aby si to skoro vyriešila
a prečo nemá negatívne hodotenie?
@yvkay urcite to nenecham len tak.. a o fusak uz tiez nemam zaujem ked mi ho nevie poslat. naozaj si myslim, ze ho ani nema..
@petribela 🙂)))))) presne, clovek sa tesi, ze usetri nejaku korunku.. a houby.. ja som na rodicovskej, mam male dieta, druhe na ceste.. a tiez nekradnem...
@gubcikova jedno negativne hodnotenie ma.. a bude mat aj dalsie
pipajam sa, tiez som s nou mala podobne natahovacky o makeup, ktory mi sice nakoniec poslala, ale vyhovorky boli vseliake... a nakoniec ja som ostala ako ta najhorsia, co nevie nic pochopit a hned sa vyhraza pravnikom. uz je to jedno, ja som tovar dostala a tym padom s nou skoncila,
@sullivanka este raz, drzim prsty nech to ma uspesny koniec.. 🙂
@sullivanka zajtra napisem svoju skusenost dnes som cez mobil a nechce sa mi to takto vypisovat ale je to jedna neseriozna osoba!!!!!!!! Vyjadrujem sa velmi mierne
nikomu by som neposlala peniaze na účet ,pokiaľ by som nemala tovar doma. nikdy,nikdy.Beriem len veci,ktoré sú na dobierku.a to aj od obchodníkov.Žiadne také tu máte č.účtu,pošlite peniaze.Na to by som takú odvahu nemala.A dávať do pozornosti svoje č.účtu kdekomu sa mi tiež nevidí rozumné.
toto je neuveriteľné, ☹ človek už aby fakt nikomu neveril...