26.8 som poslal peniaze za tričko IB,2.8 som sa pýtala či sa niečo stalo keď sa neozýva.Pani odpísala že bola na dovolenke,ale balíček dnes akurát ide poslať už je na ceste a ja čakám dodnes.Písala som 2x ešte čo sa deje ,ale hrá mŕtveho chrobáka nereaguje.Bazár ma aktívny inzeráty jej tam fičia každý deň dokonca aj kladné hodnotenie z 10.09.2013.Týmto pozdravujem erikusofinku. ☹ ☹ ☹ za žiadnu reakciu na moje otázky ohladom našej komunikácie.Čo robiť?
ahoj,ja mám možno tiež podobný problém,za tovar som zaplatila ihneď po oznámení čísla účtu,avšak tovar mi doposiaľ nebol dodaný,písala som predávajúcemu,že mi tovar stále nebol doručený (vraj bol poslaný),na moje opakované otázky nereaguje a v profile užívateľa je uvedené ,,aktívny".Znamená to,že bol aktívny za aké obdobie?neviem...stále čakám
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/skusenosti-s-predavajucimi-na-modrom-konikovi/
Pozri túto tému, napíš svoj problém, zverejni nick predávajúcej, píš adminovi. 😉
skús pozrieť do skupinky neseriozny predavajuci, či tam nahodou nefiguruje, pravdepod.mas preklep - kontaktovala si ju 2.9, či???ešte by som chvilu počkala a potom ju dala na čiernu listinu,skus napisať adminovi