Aku mate skúsenosť? Už by som potrebovala výrobcovi dokúpiť ponožky, čiapky..... predaju zapaskovany tovar?
Takisto aj Lidl predáva niečo.
Oblečenie áno, len sa nedá vyskúšať v obchode ... A hračky sú zapaskovane ale nikto to nerieši 😀 treba si zobrať a predaju bez problémov
to predavali cely cas, aj ked bolo zapaskovane, a aj ked este nieco zapaskovane je. Proste si to vezmes, vlozis do kosika a na kase zaplatis. hotovo. a kazdy ti moze akurat na hrb vyskocit.
u nás v tescu to bývalo zapáskované, ale už asi mesiac (alebo viac) je oblečenie odpáskované, akurát kabínky zatvorené (zrovna, keď rifle potrebujem so skúšaním, ale tak ešte počkám)
deťom je oblečenie sprístupnené už dlhšie , deťom sme dokupovali veci už v januári v Tescu
Uz niekolko mesiacov
To, že je to zápas kované, neznamená, že ti to nepredaju. Minule sme potrebovali nožnice, lebo sa zlomili, vzala som z regalu a hotovo, žiadny problém nebol pri pokladni, kúpila som ajalemu overaly, sebe papuče, a podobne. Akože dokedy tie somariny budú, že zapaskovany tovar? Čistá blbosť, veď keď si kúpim z vedľajšieho regalu šampón, tak aký problém v overale?A ze hračku celé mesiace nemôžem kúpiť decku? No kašlem na tie ich bláznivé "opatrenia" co nijaký zmysel bemaju
Vsetko kupis, aj zapaskovane
@macik34
Neviem kde bývaš, ale v Bratislave, v Tesco Lamač predávajú rôzny tovar už aspoň 2 mesiace