Robievate vianocne pecivko, neviem, ci sa to vola macacie oci, dve linecke kolieska prilepene o seba levarom kyselsim... Tiez som ich chcela ako kazdy rok piect a zistila som, ze uz sa minuli stare zasoby doma robeneho. Predava sa takyto druh vobec? Alebo pouzivate miesto neho nejaky, s ktorym chutia kolaciky rovnako dobre? Dakujem
hodí sa akýkoľvek, ja používam marhuľový džem, jahodový, malinový len ak je bez zrniečok.
ja pouzivam rôzny, marhulovy, jadovy, ceresnovy....potieram aj nutelou..a vzdy je to ine 😉 ..tak si nerob starosti, pouzi co mas.. 🙂
urcite predavaju aj ribezlovy, v CBA som minule videla. ale podla mna mozes dat akykolvek, ved vsetky su mnam... 🙂
ja som akurát včera kúpila ríbezľový lekvár v lidli ,mali tam rôzne
Ribezlovy dzem by si mala zohnat v Lidli. MAju tam vzdy prchute od vymyslu sveta, ale ten ribezlovy je fakt trosku kyslejsi nez ostatne, takze kupovat iba na vlastne riziko. Ja mozem povedat ze ten ribezlovi mi moc nechutil. Na macie oci najcastejsie pouzivam jahodovy dzem ktory je trosku kyslejsi, aj ten z Lidla je dobry.
ahoj napriklad hame ma ribezlový,ja mam domaci ale urcite aj takyto ti posluži 😀 a je viac druhov dzemov no ked uz kupim tak od hame:
http://www.hame.cz/katalog/?categoryId=89&prope... a dobry je aj malinový na ,,kočičí oči,,