Predám francúzkeho buldočeka

6. jan 2022

Riešim dosť tažku dilemu. Žijem sama niekoľko rokov a pred rokom a pol som si zaobstarala psíka. Pracovala som ako čašníčka prišla som o prácu, išla som pracovať teda do výroby, tam trebalo robiť nočné a odpadávala som na každej nocnej takže ma vyhodili. Ďalej si prácu nájsť nemôžem lebo ma nikde nechcu vziať. Žijem v malom meste možno 15 tisíc obyvateľov. Mala som hypotéku, predávam byt pretože ho nemám ako splácať. Peniaze z bytu zoberiem a potrebujem ísť niekde za prácou. No ako hľadám práce tu na Slovensku, byty - prenájmy sú drahé a mám tak akurát na prenajatie si jednej izby, čiže na život v zdielanom byte. Alebo riešim otázku zahraničia, odísť za prácou tam. Som v situácii kedy prídem o strechu nad hlavou, prácu už dávno nemám, nemám ani na rohlik, mám 0 centov na účte. Jednoducho som v hajzli. Neviem čo so psíkom keďže som v takej situácii. Najrozumnejšie by bolo dať ho preč ale je mi z toho ťažko.. ak niekoho poznáte kto by mal záujem alebo by ste chceli vy, napíšte ... Ma 1 a pol roka.

lenuska9999
6. jan 2022

Véd daj byt do prenajmu a odid do zahraničia do práce.. takto budeš mat stále ten byt keby čokoľvek

kiki68
6. jan 2022

Obrat sa na OZ Frbul, pomozu Ti dalej so psikom. A tiez by som uvazovala nad pracou v zahranici

zefyra
7. jan 2022

obráť sa na najbližší útulok, určite ti pomôžu s krmivom a prípadnou veterinu pre psíka. Ak si ho naozaj nemôžeš vziať so sebou, pomôžu ti nájsť pre psíka dočasné umiestnenie, pripadne nový domov. Ja by som urobila všetko preto aby psík u mňa zostal, pripadne aby sa mi vrátil.

alenka551
7. jan 2022

skusila by som ten utulok alebo mozno vasho veterinara, aj ten by mohol vediet o niekom, kto by mal zaujem o psika a hlavne by sa o neho dobre postaral