Mozno pre niekoho banalita ale mna to dost rozhodilo
Predala som jeden kus damskeho oblecenia ( tricko) ktore som predtym kontrolovala ci je v poriadku a kupujuca do doruceni nasla flak, aj mi ho odfotila, strasne ma to mrzi lebo ked nieco kupujem na internete od niekoho tiez chcem aby to bolo v dobrom stave, uvadzala som jej ze vec je v super stave a mrzi ma ze som si to nevsimla
Kupujucej som vratila polovicu z nakupnej ceny
Je to spravny postup ci som mala poslat peniaze za postovne aby mi tricko vratila?
To je na dohode iba medzi vami. 🙂
Ja by som s takýmto jednaním bola spokojná 🙂))
Tak sama som navrhla ze vratim polku aj nieco z postovneho som vratila
Kupujuca sa este nevyjadrila ale riesila som to okamzite tak snad som to urobila spravne
Je to maly flak a mozno sa da vyprat
Nevsimla som si to, tricko som kontrolovala pred zabalenim a predsa..
A kolko zaplatila zaň? 🙂)
@kika12345k 8€
@kika12345k bez postovneho, postovne bolo este 1.60€ tak som vratila k tomu 0.60€ cize som poslala 4.60 spat
Je to korektne riesenie?
Majte pokoj na duši, myslím že ste sa zachovali viac než solídne. Mnoho predávajúcich by ani nereagovalo na nespokojnosť zákazníka. Dajte vedieť ako pani zareagovala, ja si myslím že bude spokojná. Je xy odstraňovačov škvŕn ktoré sú účinne na rôznorodé fľaky.
@kika12345k dakujem vam za nazor snad to bude ok
Nieje to velky flak inak by som si to vsimla
Aj ja
Pani asi lepsie vidi..
Veď priložte fotku ako vyzera ten flak
Vrátila by som plnú sumu. Načo jej je tričko s fľakom?
Za mňa si mala počkať na jej reakciu, jej návrh riešenia. Možno to tričko vôbec nechce, tak by ži ho vrátila a ty jej poslala peniaze.
Je to asi 5mm fliacik na golieriku
@vyrovnanaosoba penize by som musela vratit tak ci tak
No ved si počkaj na jej reakciu, možno bude spokojná.
@vyrovnanaosoba navrhla som ze aj ze doposlem celu sumu a navyse dalsie postovne a moze mi to poslat spat tak cakam
Najprv by som sa dohodla a potom poslala sumu podla toho, ci si ho chce nechat alebo vratit. Neposielala by som vopred polovicu, lebo ju tak trocha tlacis do toho, aby si ho uz nechala
Ja by som poslala, ze co navrhuješ, alebo vrátiť polovicu sumy, alebo komplet, ze Ty peniaze a kupujúca tovar. Takto si sa sama rozhodla a poslala späť peniaze. Uvidíš, keď sa vyjadrí kupujúca. Ja by som napr tričko vratila.
Ja by som sa jej opytala, či si chce tričko nechať s nejakou zľavou, alebo ho nechce a pošle mi ho naspäť.
Poslala som polovicu a navrhla ze ci to moze byt tkto alebo jej doposlem celu sumu a tricko mi vrati spat samozrejme na moje naklady
Ja som asi z ineho sveta, ale to vazne sa ludia takto dotahuju a kupuju tricka cez net a pisu na siete o veciach za 8 eur?
To vam stoji za ten cas a namahu? Je to nejake mega zaujimave, jedinecne tricko?
@babulkomale a ja sa cudujem, ze s takym nazorom a postojom ste sa dostali az sem, na tuto temu a dali ste tu namahu a stratila cas tu napisat prispevok?
To je presne vas pripad kde si clovek “nas**ie do vlastnej huby “ ako sa hovori
Pekny den
Myslela som, ci nevypadla trojka alebo stvorka spred tej osmicky, tak spytala som sa.
Musis byt hned vulgarna?
Nasrat si do huby znamena cudovat sa kolko energie zozerie jedno flakate tricko a potom ist na bazar a objednat si tricko s flakom.
@babulkomale, myslim, ze ide hlavne o princip. A verte tomu, ze je dost ludi, ktorym na tom zalezi.
A klobuk dolu pred pani predavajucou, ze ju zaujima spokojnost kupujucej. Niektore ine predavajuce ani nezvyknu reagovat na taketo dodatocne spravy, bohuzial.
A posledna vec: to, co vam pripada cudne/zvlastne/nepochopitelne, neznamena, ze to pripada cudne vsetkym.
@babulkomale chod odtial prec komentovat nieco dolezitejsie alebo chod niekomu zachranovat zivot radsej lebo evidentne sa aj ty velmi v zivote nudis
Obcas si treba od zachranovania zivotov aj oddychnut.
@babulkomale 😂😂😂😂 boze
Uz vidim kolko si ty zachranila- isto tvojimi blbymi recami
Asi dlho nepredávaš.. mala si počkať, čo na to pani, môže sa naštvať a urobiť zlé meno. A celú sumu poslať, až ti pošle tričko. Žiaľ, bazáre sú plné podvodníkov, aby si neostala bez tričká i peňazí.
Ak kupujucej nevadi ta chyba (flak) a bude tricko nosit aj v tomto pripade, tak je to spravny postup.
Ked ste spokojne obe strany, to je najdolezitejsie.