Predala som kočík. Ako ho poslať?

lokilonda
23. nov 2013

Dobry den maminky, prosim o radu akym sposobom a ako najlepsie odoslat kociarik, po predaji v bazariku na MK. Slovenskou postou ci kurierskou spol., ak ano ktora je ta naj...spolahlivejsia, lacnejsia? Chcela by som odoslat 3-kombinaciu - kocik, autosedacku a lahsiu vanicku. Vopred dakujem a pekny dnik 🙂

katieg85
23. nov 2013

balik nad 10kg vam na poste poslu kurierom za 8 eur.

katieg85
23. nov 2013

@lokilonda 🙂

lucia1805
23. nov 2013

@lokilonda ja by som poradila kociarik predat cez slovensku postu,cez kuriéra. Zavolate tam priamo na cislo ktore najdete na stranke, dohodnete sa na datume kedy sa kurier po kociar zastavi priamo u vas doma, on ho pred vami zvazi a na zaklade toho vypocita cenu prepravy. Ja som to tak posielala na dobierku, pani, ktorá ho odo mňa kupovala mala kočiar hned na druhý deň doma a bola spokojná. Tiež som posielala 3- kombináciu 🙂

miku1
23. nov 2013

@lokilonda Tak ako ti píše @katieg85 , pokiaľ viem, kuriér ti príde zobrať balík rovno domov, nemusíš ani nikam chodiť. 🙂

jankatrnka1
23. nov 2013

@lokilonda ahoj, ked posielam nieco vacsie a po slovensku osvedcilo sa mi zajst za autobusarom ktory ide do toho konkretneho mesta. za 5 eur mi uz 6krat odviezli v buse a na nastupisti cakala osoba ktorej to bolo adresovane. ps: zakazdym iny autobusar a vzdy bez problemov, ak nepocitam raz ze bol autobus preplneny