Predajne Next

dievcacitajucelist
11. apr 2022

Ahojte 🙂
V lete ideme na svadbu...keďže som "trošku" pribrala 😁 potrebujem si kúpiť nové šaty...pozerala som cez online shop nextu a celkom sa mi niektore pozdávajú...ale akosi mám obavu objednať cez net...tak som chcela skočiť do obchodu...no na nete som našla Next predajne len v BA...neviete či majú ešte niekde predajne...ja som okolie Nové Mesto nad Vahom...

Alebo nejaká iná predajňa spoločenských šiat?

Ďakujem pekný začiatok pracovného týždňa...

sonnenshein
11. apr 2022

@dievcacitajucelist Zial, ani v Ba uz predajnu nenajdes. Vyskusaj Chantall, maju aj vacsie cisla.

melanta
11. apr 2022

Urob si výlet do BA (z NM to máš hodinu, čiže žiadna ďiaľka) a choď do Peek&Cloppenburgu. Obrovský výber spoločenských šiat až do veľkosti 48/50, možno aj vyššie.

jarka2013
11. apr 2022

Ja tiež odporučam Chantall,vo štvrtok som si tam kupila užasne šaty..maju fakt obrovsky vyber a všimla som si že maju aj plus size do v. 48

dievcacitajucelist
autor
11. apr 2022

@sonnenshein Naozaj? Tak teda na tom nete su "aktuálne" informácie 😐 Chantal je kamenná predajňa či online shop?

dievcacitajucelist
autor
11. apr 2022

@melanta A ta predajňa Peek&Cloppenburgu sa nachádza, kde?

melanta
11. apr 2022

@dievcacitajucelist Avion, Aupark, Eurovea. Najväčší výber bude asi Avion a Aupark.

dievcacitajucelist
autor
11. apr 2022

@jarka2013 ja potrebujem 42 mám väčšie prsia aj bruško mi ostalo po tehu a akosi nemôžem zhodiť tak preto mám obavu objednávať online .... Skusim tu Chantal predajňu to je teda kamenný obchod? A kde sa nachádza prosím ťa?

dievcacitajucelist
autor
11. apr 2022

@melanta ďakujem 🙂

melanta
11. apr 2022

@dievcacitajucelist Chantall majú aj online, ale ja by som inlone nekupovala. Ja mám veľľa vecí zo Chantall, nosím bežne 38, ale mám od nich niektoré veci aj 36 a niektoré dokonca 42. A ich veci má Lantch v TN v centre, aspoň voľakedy mal. Inak majú obchod len BA a NR.

sonnenshein
11. apr 2022

@dievcacitajucelist Presne ako dievcata pisali, Avion, Aupark, Eurovea, tam najdes aj Chantall, aj Peek&C.
V oboch maju aj strihy vhodne pre vacsie brusko a prsia, ja mam zo Chantall dvojo siat kupovanych aj na aktivity pocas tehotenstva a vliezla som sa do nich az do 8meho mesiaca.
Kupit online mozes, prides len o postovne, ale poskusat je lepsie, ako objednat a vratit a zase dookola.

dievcacitajucelist
autor
11. apr 2022

@melanta Ja tiež nechcem online...bežne oblečenie mi nevadí...ale na svadbu si chcem obliecť a vyskúšať ako mi sedia, predsa len na fotke to vyzerá na tych modelkach vždy top 😀

melanta
11. apr 2022

@dievcacitajucelist tak potom odporúčam ten Avion. Tam máš Peek aj Chantall. Ale teda hlavne Peek má obrovský výber spoločenských a potom aj veľký výber všeobecne oblečenia.

jarka2013
11. apr 2022

@dievcacitajucelist v Košiciach v Auparku

nikasmile
11. apr 2022

@dievcacitajucelist Chantall už nikdy viac. Kvalita hrozná za tie ceny a keď treba niečo reklamovať? Zamietnuté. Do Peek&Cloppenburgu, tam by som radšej šla...

dievcacitajucelist
autor
11. apr 2022

@jarka2013 Som trošku ďaleko od Košíc 😊

dievcacitajucelist
autor
11. apr 2022

@nikasmile Prečo si nespokojná so Chantal?

luccija
11. apr 2022

@dievcacitajucelist Chantall je v Avione a určite treba skúšať ich veci sa mi zdajú menšie.
Chantall majú pekný štýl, ale často umely materiál.V Piešťanoch je fajn predajňa pozriem na FB a napíšem Ti

dievcacitajucelist
autor
11. apr 2022

@luccija Ďakujem 👍

nikasmile
11. apr 2022

@dievcacitajucelist zväčša hrozné materiály a šaty ktoré som nosila pár krát na príležitosť vyzerajú ako by som ich nosila denne roky. Mám od nich viac šiat a asi z 5 sú dobré 1 😄 a to sú šaty od 80e hore. Peek mám šaty roky a stále sú pekné. Určite dbaj na kvalitnú látku lebo keď už ideš investovať do šiat aby ti niečo aj vydržali.

mapa
11. apr 2022

@jarka2013 v KE nie je ani next ani peek and cloppenburg

jarka2013
11. apr 2022

@mapa Ja som niečo take pisala? Treba čitať s porozumenim..pisala som že v KE je Chantall,kedže som si vo štvrtok kupovala šaty.