Ahojte 🙂
V lete ideme na svadbu...keďže som "trošku" pribrala 😁 potrebujem si kúpiť nové šaty...pozerala som cez online shop nextu a celkom sa mi niektore pozdávajú...ale akosi mám obavu objednať cez net...tak som chcela skočiť do obchodu...no na nete som našla Next predajne len v BA...neviete či majú ešte niekde predajne...ja som okolie Nové Mesto nad Vahom...
Alebo nejaká iná predajňa spoločenských šiat?
Ďakujem pekný začiatok pracovného týždňa...
Urob si výlet do BA (z NM to máš hodinu, čiže žiadna ďiaľka) a choď do Peek&Cloppenburgu. Obrovský výber spoločenských šiat až do veľkosti 48/50, možno aj vyššie.
Ja tiež odporučam Chantall,vo štvrtok som si tam kupila užasne šaty..maju fakt obrovsky vyber a všimla som si že maju aj plus size do v. 48
@sonnenshein Naozaj? Tak teda na tom nete su "aktuálne" informácie 😐 Chantal je kamenná predajňa či online shop?
@melanta A ta predajňa Peek&Cloppenburgu sa nachádza, kde?
@dievcacitajucelist Avion, Aupark, Eurovea. Najväčší výber bude asi Avion a Aupark.
@jarka2013 ja potrebujem 42 mám väčšie prsia aj bruško mi ostalo po tehu a akosi nemôžem zhodiť tak preto mám obavu objednávať online .... Skusim tu Chantal predajňu to je teda kamenný obchod? A kde sa nachádza prosím ťa?
@melanta ďakujem 🙂
@dievcacitajucelist Chantall majú aj online, ale ja by som inlone nekupovala. Ja mám veľľa vecí zo Chantall, nosím bežne 38, ale mám od nich niektoré veci aj 36 a niektoré dokonca 42. A ich veci má Lantch v TN v centre, aspoň voľakedy mal. Inak majú obchod len BA a NR.
@dievcacitajucelist Presne ako dievcata pisali, Avion, Aupark, Eurovea, tam najdes aj Chantall, aj Peek&C.
V oboch maju aj strihy vhodne pre vacsie brusko a prsia, ja mam zo Chantall dvojo siat kupovanych aj na aktivity pocas tehotenstva a vliezla som sa do nich az do 8meho mesiaca.
Kupit online mozes, prides len o postovne, ale poskusat je lepsie, ako objednat a vratit a zase dookola.
@melanta Ja tiež nechcem online...bežne oblečenie mi nevadí...ale na svadbu si chcem obliecť a vyskúšať ako mi sedia, predsa len na fotke to vyzerá na tych modelkach vždy top 😀
@dievcacitajucelist tak potom odporúčam ten Avion. Tam máš Peek aj Chantall. Ale teda hlavne Peek má obrovský výber spoločenských a potom aj veľký výber všeobecne oblečenia.
@dievcacitajucelist v Košiciach v Auparku
@dievcacitajucelist Chantall už nikdy viac. Kvalita hrozná za tie ceny a keď treba niečo reklamovať? Zamietnuté. Do Peek&Cloppenburgu, tam by som radšej šla...
@jarka2013 Som trošku ďaleko od Košíc 😊
@nikasmile Prečo si nespokojná so Chantal?
@dievcacitajucelist Chantall je v Avione a určite treba skúšať ich veci sa mi zdajú menšie.
Chantall majú pekný štýl, ale často umely materiál.V Piešťanoch je fajn predajňa pozriem na FB a napíšem Ti
@luccija Ďakujem 👍
@dievcacitajucelist zväčša hrozné materiály a šaty ktoré som nosila pár krát na príležitosť vyzerajú ako by som ich nosila denne roky. Mám od nich viac šiat a asi z 5 sú dobré 1 😄 a to sú šaty od 80e hore. Peek mám šaty roky a stále sú pekné. Určite dbaj na kvalitnú látku lebo keď už ideš investovať do šiat aby ti niečo aj vydržali.
@dievcacitajucelist Zial, ani v Ba uz predajnu nenajdes. Vyskusaj Chantall, maju aj vacsie cisla.