Niektorí z nás sú aj za vymenu na bazáriku - niektorí takúto formu odmietajú.. Bolo by preto fajn poznať tých z nás, kt. sa takejto forme nebránia a tak sa vyhneme tomu, aby sme niekoho otravovali...🙂
iveta44
vivia
liliwhite
renin, kopacova, 545
kiang11, 01angel
xzuzka, henika21, belucci
bellucci je presnejšie 🙂
stepanka13
ekubinka
jaja20
aj mne to nevadi 😀
chichina8 má toho fakt dost vela na vymenu, dokonca to má aj uvedené pri tovaroch...
evka031
katarinkag
wilagrande
zymga 🙂
ja sa pridávam,tiež vymieňam 🙂 🙂
ivana19
blcha74756
denusiq1211
scheilads
ja sa pridavam tiez vymienam 🙂 🙂
necchem sa Vám sem veľmi miešať...ale keď sa Vás na výmenu nazbiera na 10 strán,bude to dosť zdĺhavé čítanie 😒 ...dajte si to radšej do podmienok predaja 😉 🙂
@bodka13 súhlasím, však mám záujem o niečo konkrétne od určitej osoby, tak sa jej opýtam 🙂 Ja neviem, už pár krát som tu menila, nemám s tým problém, aj som odmietla, ak ma nič nezaujalo. a neberiem to ako obťažovanie, ak sa ma niekto na to opýta. Ale tak možno niekto áno 😖
Dokonca si vždy pozriem bazárik kupujúcej a niekedy sama navrhnem, nech mi peniaze neposiela, že radšej vymením 🙂
@henulienka to je super, že to tak berieš, ale mnoho mamičiek to berie ako obtazovanie, ...bohuzial :(
Ahojte,akurát som si dneska popozerala všetky inzeráty tričiek mojej velkosťi a fakt dosť vela som tam našla čo by som chcela 🙂
tak proti výmene niesom ale musí ma niečo zaujať to je jasné takže proti výmene určite niesom
aj ja menim 😉 😉 😉
tak kto ste za vymenu, si to dajte do podmienok predaja a nemusite preluskavat xy stran, ktore sa tu casom nazbieraju
aj u mna je možná výmena
sodomagomora so mnou menila 🙂