Bola niekto predať pyrotechniky v Lidl? Mala by som otázku.
@klarissa25 áno.
@eni0307 a kedy si šla na pn ? ak si išla na klasicku pn predpokladam že ti už aj prišla teda za tých 10 dni čo platí zamestnavateľ
@klarissa25 išla som ešte 18.decembra. V piatok mi prišla výplata. Dostala som 386 € na 10 dní, čo som odrobila
@eni0307 no a v tom máš podla mna aj tu pnku za 10 dni..ostatok ti posle socialna poisťovna...bud ešte teraz v januari alebo až vo februari...
@klarissa25 Ďakujem za odpoveďe. A keď som bola len brigadnik ale mala som normalalnu pracovnu zmluvu do vtedy kým som vypísaná, mala by som dostať nemocenské?
@klarissa25 asi už viem, že kde bude problém a prečo som nedostala ani rozhodnutie. Ten papier/lístok na peniaze som odovzdala soc. pobočke, kde bývam ja a nie tam, kde ma zamestnávateľ nahlásil.
@eni0307 zmluva bol robena na dobu urcitu? Predtym si pracovala?
@luciannka83 bola na dobu určitú. Predtým som pracovala inde.
Ale pamätám,že v roku 2017 kedy som pracovala, tak aj vtedy mi bola zmluva na dobu určitú, len ma prepustili, išla som dať vypísať na pn a nemocenské som aj tak dostala.
@eni0307 ak si redtym dostatocne dlho pracovala,, narok na pb ti mal vzniknut. Na vyplatenie pn maju vsak 2 mesiace.
@eni0307 myslíš či bol niekto ako brigadnik v lidli na predaj pyrotechniky??