Prosim o radu všetky maily som už vymazala ale toto mi prišlo dnes .Predávala som náušnice chlapík odpísal že ma záujem a že mu mám poslať číslo úctu a meno majiteľa.Keď som mu to poslala napísal že mám balík najprv odoslať a potom kliknúť na nejaký odkaz aby banka previedla peniaze.Samozrejme som na nič neklikla ani tovar neodoslala .Čo mám robiť ďalej?
@adulienka16 uz nerob nic, bol to podvod
nič, nerob, ignoruj
je to 100% podvod
@adulienka16 ignoruj
Tebe na stylistike tej spravy nie je nic divne? 🙂
...že moja banka proti vám brutálne zakričí 😁 Email celý ako pozliepaný z Google translator...ignorovať
@ivka225 samozrejme že to budem ignorovať a určite nič neposlem len keď písal prvý krát tak som netušila že to môže byt podvod keď pýtal číslo úctu a na koho je účet vedený myslela som že normálne uhradí
@adulienka16 samotne cislo uctu mu bude aj tak na nic, jedine, ze by ti chcel nieco poslat
co by si s tym este chcela robit?
@nelca84 Že či sa nemôže nič stať keď som mu dala číslo úctu a meno majiteľa
@adulienka16 nie neboj, max ti moze poslat nejake peniaze. 😀
... si predstavujem ten brutálny útok banky... čo ti príde banková pracovníčka oko perom vypichnúť? 😀
@adulienka16 cislo uctu nie je ziaden diskretny udaj, vies kolko ich najdes zvrerejnenych na webovych strankach firiem?
Dakujem Vám všetkým za radu
Brutalne zakročiť? On sám bude brutálne smutný.. 😂😂
Podvod ako traky... Veď celá štylizácia a obsah je úplná blbosť... Banka brutálne zakroci?🙈🙈
@adulienka16 posli mu toto
@adulienka16 prosím Vás z akej konkrétnej adresy Vám to prišlo, nebol to tento mail : petrshedrak@outlook.com? Mne prišlo niečo podobne, sa mi to nezdalo tak som googlila a narazila na Vás príspevok
@silvia2088 Ahoj ano presne z toho mailu
Tu je ten mail