Predaj/kúpa použitých detských vecí z Anglicka

michelleuk
26. apr 2011

ahojky maminy skusala ste niektora predaj detskych veci z anglicka?chcela by som vediet aka robota ma caka okolo toho 😎 ci sa to oplati....dik za odpovede 😀

zazuzana
30. máj 2011

@michelleuk už si to rozbehla? ide to? lebo aj ja mám v pláne ale aj aj nové len sa musím rozbehnúť.

michelleuk
autor
30. máj 2011

@zazuzana ahoj no este nie este si robym len taky mensi prieskum vies som v anglicku mohla by som veci aj s tadeto predavat ale kto by platil to postovne.....a ty chces s kade veci predavat?tiez s Uk?

zazuzana
30. máj 2011

@michelleuk áno veci z uk nejaké už mám ale mám možnosť dostávať veci priamo z uk samozrejme za poštovné

michelleuk
autor
31. máj 2011

@zazuzana No tak to mas dobre tak potom daj vediet ze ako ti to ide 😉 ozaj ty si skusala predavat na aukru alebo na ebay?ebo ja tu predavam cez ebay no ale ten slovensky je daky o nicom,aebo sa tam nevyznam 😎

zazuzana
31. máj 2011

@michelleuk nie neskúšala som a tebe to tam ide aspon ako tak alebo úplne o ničom?

michelleuk
autor
31. máj 2011

@zazuzana Viesco ako ked ebo ja to tam davam na aukcie ale aj tak sa ro neoplati lebo na ebay mas vsetkeho a vela,ja chcem hlavne detske oblecenie na ebay ho ani nedavam lebo tam je toho hruza za male ceny....a ty mas rodinu v u?

zazuzana
1. jún 2011

@michelleuk aha, no veľa je toho všade , áno mám rodinu v uk tak to je asi tá výhoda

michelleuk
autor
2. jún 2011

@zazuzana No ja som just pozerala vcera postovne balikou z uk na slovensko a vyslo by to okolo tych 3 libier tak hadam skusim sem hodit dake inzeraty ci bude mat niekto zaujem 🙂 a chces predavat aj pre dospelych oblecenie

jezkomanka
2. jún 2011

@michelleuk ahoj ja kebyze mozem otvorim si na SR obchod+internet obchod a predavam nove detske vecicky z UK alebo Irska. su tu za neskutocne nizku cenu a ked narazis na akcie tak nakupis aj kvalitne veci za minimalnu cenu (Next, Mamas&Papas, Mothercare, Marks&Spencer). Neposielala by som to postou z UK, lebo to postovne vela mamiciek na SR odradi. Na ebay sa taketo lacne veci neoplati davat, lebo platis poplatok za vlozenie inzeratu (insertion fee) ak predas tak platis 10% z hodnoty Ebayu a tusim 3.2% ti strhne este aj Paypal, kedze na Ebayi sa da platit vascinou len cez paypal. Ak si stale v UK, by som to radsej riesila tak ze si posles prepravou veci na SR a niekdo doma (mama, sestra) by jednoducho posielali baliky. z irska je preprava 12kg za 30e cim viacej posles tym to stoji menej na kg myslim ze z UK sa da este lacnejsie. inak neviem preco ale mamicky velmi chcu aj znackove tenisky pre babatka, adidas, nike aj pumy kupis za 10e (aj menej) na SR stoja minimalne 30-40e. mozno aj do tych tenisiek by som isla,najmensia velkost je tu 3. 😎

michelleuk
autor
2. jún 2011

@jezkomanka Ahoj no ten obchod si aj ja myslim ze by isiel ale vies na to potrbujes aj urcite prostriedky na start,no a ten ebay co som kukala slovensku erziu je fakt dost drahy skusila som popridavat sem dake oblecko aj ked som v Uk ved co to postovne neni az tak drahe 😉 A ty si v irsku?ja som blizko irska pri manchesteri

zazuzana
2. jún 2011

@michelleuk pre dospelého nie, to jedine ak by bola konkrétna nejaké požiadavka kamošky a pod.

michelleuk
autor
2. jún 2011

@zazuzana a tak aj pre dospelych sa daju najst dobre kusky 🙂

ukchick
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janulka4113
21. aug 2013

Milé mamičky,
tu nájdete veľa pekných vecičiek pre Vaše detičky. A hlavne lacno...
http://eshop3.aio-sk.sk/index.php?page=shop.bro...

ingafromuk
3. okt 2013

Caute dievcata, chcela by som zacat s predajom online. Zijem v UK, kedze som Slovenka, chcela by som ponuknut sortiment detskeho oblecenia aj pre dospelych, noveho aj pouziteho( jednoznacne v perfektnom stave)oblecenia. Som doma, mam 5 rocnu dcerku, bolo by to celkom fajn ako maly prizarobok. Akurad neviem ako na to. Chcela by som sa sustredit k nam, na Slovensko, neviem vsak kde inzerovat, viem ze slovenske aukro zaniklo, je sucastou ceskeho -:( Kedze zijem v UK, ucet mam zalozeny len tu v UK. Neviete mi prosim len poradit ako na to, co je k tomu potrebne a cez ktory online portal na Skovensku inzerovat. Dakujem vopred, ak by bol niekto ochotny mi vopred zodpovedat na otazky. Inga

barcelona94901
3. okt 2013

@ingafromuk takých mamín je kopec ,aj na mimibazar ,babybazar,modrykoník,,vyhľadaj si bazár ,kočky čo predávaju oblečko,obuv,doplnky,pre deti,dospelých..také,čo objednávaju priamo zo stránok..ale nahodia si svoj kurz..celé roky to tak frčí,niektoré otvorili aj obchodíky,,iné zatvorili..veci zo stránok,kde si zákazník vyberie,ty objednáš,zaplatí ti tvoju cenu a poštovné-bud si necháš poslať kuriérom-je ich veľmi veľa,čím viac kg posielaš,.tým máš lepšiu cenu a tu ti to niekto blízky bude odosielať ..alebo možeš posielať priamo,no to poštovné....tak isto sa predávaju nové veci,second hand-cream kvalitka ,outlet,značkové handričky,čokoľvek..horšie je to pre teba s takou reklamačkou ,s tým treba dopredu rátať a zákazníci su dnes veľmi opatrní,kedže sa nazbieralo aj veľa podvodníčok,v tomto sposobe predaja..
napríklad taký next ,gap ,george,debenhams ked sa objednáva..je to zložitejšie,všetko zaradiť,zrátať,rozdeliť,objednávky vypadávaju,menia sa,nepošlu vždy to čo si objednala,možu zabaliť inu veľkosť..na to všetko musíš byť pripravená,dalšia vec,časovo náročné,musíš mať systém ,,mrkni si mimibazár ,aj na fb,aj české stránky,aj poradu,nájdeš veľa rád a skusenosti a uvidíš či ti to bude vychádzať časovo,nie je to pre každu maminu ,záleži či ti má kto pomocť ..tak sa dá..skus v malom,či by ti to išlo,vyhovovalo,bavilo,tovar,objednávky,pošta,učty svk/uk,zákazníci -iné veľkosti,merania,tabuľky.prípadné reklamačky..privyrobiť sa stále dá,hoci nie ako pár rokov dozadu,ale dá sa to,len či poznáš cenu tej práce ,držím palce
su kočky ,čo to zvládaju,od hračiek,cez obuv-obuv je ale náročnejšie predávať..hračky ,treba poisťovať ,krehké..treba rátať so všetkým,nie všetko príde k zákazníkovi a jasné,človek neznalý by neveril,ale aj tu funguje konkurencia,práskanie,sledovanie,ohováranie,likvidácia,kontroly ...ách tie lakte ,tie treba mať široké🙂 ale ak budeš mať dobrý prístup,tovar,ceny,hodnotenia,resadíš sa ešte v tom mori..možno presedláš na iný druh tovaru,kopec kočiek začalo s detským tovarom a darí sa im v koreninách,dekoráciach,galantérii,cukrárske potreby,hračky,ktoré u nás nie su ,prešli na živnosť,predajne,alebo skončili,kadečo.je možné a nič nemožné .. 😉

ollie1980
29. okt 2013

Dobry den, chcela by som predat kocik z UK na Sk som ochotna zaplatit kuriera len neviem ako to funguje.
Musim pockat, ked mi kupujuci posle peniaze? Lebo mam strach, ze poslem kocik a peniaze neuvidim 😒

angelinadiaz
26. feb 2014

barcelona94901 muzete mi prosim nahodit odkaz na maminky ktere takto prodvaji, nemuzu si zadne najit, jsem tu nova dekuji ;)

domanovce
26. aug 2014

Dobry den chcela by som predaj detske oblecenie vo vybornom stave pre dievcata a aj chlapcou.tel cislo 0944922679 dakujem

gabikaadam
27. aug 2014

Ahoj. Prosím ťa, máš tie veci na bazáriku, alebo nie? A od akých veľkostí sú? Zatiaľ ďakujem. Gabriela

andrej1018
6. jan 2016

Ahoj,
ja predávam do zahraničia a nielen do Anglicka, ale aj do Ameriky, Ázie, či dokonca Austrálie. Ak vieš, ako na to a hlavne ako poslať tovar, tak sa to oplatí. Ja predávam na eBay, ak chceš nejako poradiť, pokojne napíš. 🙂

zuzula2709
28. jan 2016

Ahojte.Chcela by som sa opýtať, mala by som záujem odoberať použité veci z Anglicka koli vlastnému bazariku neviete mi poradiť...

petrahankova
8. apr 2016

Prosím nevozíte niekto použité kočíky z Anglicka?Chcela by som kupiť,no ale ak by mi to niekto vybavil a ja len zaplatím.

vladka987
12. okt 2016

Mamičky neviete mi poradit ako najst dodavatela alebo stranku na dovoz detskeho oblecenia z anglicky

majusik26
11. máj 2019

@zazuzana dobrý deň

zazuzana
11. máj 2019

@majusik26 dobrý deň

majusik26
11. máj 2019

@zazuzana písala som správu