Dobry den predavali ste nieco cez packeta je to bezpecne ja isem predat a jeden zaujemca ch e platit cez packeta tak poprosim skusenosti dakujem
cez packetu sa nic nepredava a nic neplati, packeta je dopravca (ako pošta)
@s2012 PODVOD
Aj ns mna uz to viac krat skusali. Poslu ti link, kde mas zadat cislo karty, aby ti akoze poslali peniaze. Namiesto toho ti vybielia ucet.
@andrea_82 ako mozu na zaklade cisla karty vybielit ucet? Jedine tak, ze clovek zada aj CVC kod...
@maranta_leuconeura Jasne, ze si vypytaju komplet udaje z karty.
Prosim, zamysli sa. Odkedy nosia kurieri peniaze predajcom? Alebo teda ze by na danom zbernom mieste packety vyplacali peniaze? Packeta je len prepravca. Je to podvod.
Bud ti posle kod (ale iba kod) alebo si ty nauctujes o x penazi viac a vybavis to cez packetu ty
@maranta_leuconeura ano, samozrejme, ze zadas vsetky udaje
@andrea_82 no len hlupak zada vsetky udaje z karty, ked navyse akoze ,,caka na platbu" od niekoho ineho...
@maranta_leuconeura by si sa cudovala, kolko ich uz nachytali.
dakujem za informacie kupujucemu som napisala ze cez packetu nie ze mozem mu tovar priviezt a uz sa neozval cize bol to podvod
@s2012 Ja som tak jednemu napisala, ze iba osobny odber. Vedela som od zaciatku, ze ide o podvod, tak som bola zvedava. Myslela som, ze sa neozve. A napisal dlhu spravu, ze bezne pouziva packetu, ze s tym ma skvelu skusenost, ulahci mi zivot, lebo vsetko vybavi …. Nevzdaval to. Ale dalej som ho uz zablokovala, lebo dalsi krok by bolo pytat udaje ku karte.
@andrea_82 ja sa necudujem, tu uplne chyba financna gramotnost aj odolnost voci hoaxom
@maranta_leuconeura
@andrea_82 bola som vybavovať v banke a bol tam chlapík cca 35rokov. Že niečo klikol a z účtu mu zmizlo 1900€, druhá karta čo mal k tomu úplne vybielena a na tejto prvej ešte rezervácia 3x po 350€. Nestihol tak rýchlo zablokovať kartu. Aj bankarka pozerá na neho ,že plný internet varovania, v televíznych novinách to bolo. No myslím že chudák už peniaze nedostane späť.
@s2012 je to podvod, cez packetu sa neplati